Prokletí osudem

Prokletí osudem https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/54816/bmid_prokleti-osudem-lDe-54816.jpg 4 43 7

Kristina Cook série

< 2. díl >

Ashton/Rosemoor série

3. díl

Anglie, 1824 Jane Rosemoorová zůstávala ze svého rozhodnutí neprovdána, odmítla zástupy nápadníků, neboť se ve skrytu duše děsila tajemné choroby, která postihovala vdané ženy v jejich rodě. Ale když se její životní cesta zkřížila s hříšně pohledným – a nesnesitelně arogantním – hrabětem z Westfieldu, nechá se pobláznit jeho polibkem a rozlítit jeho návrhem. Jeho mladá schovanka potřebuje ženskou ruku a on zase dědice. Jeho nabídka je tak neomalená a zároveň tak nepochopitelně lákavá, že ji musí okamžitě a s naprostou rozhodností odmítnout dřív, než by se hraběti podařilo svést ji ke změně názoru.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Unveiled , 2005


více info...

Přidat komentář
petraj30
petraj30
30.07.2020 5 z 5

Nádhera, tak toto byl ten pravý příběh se vším všudy. Moc se mi to líbilo.
Oba hrdiny jsem svým způsobem chápala. Nechtěli předávat své údajné prokletí potomkům, ale bylo to možná trošku přehnané. V té době se všechno strašně řešilo - co jiného by všichni taky dělali, než řešili záležitosti jiných:-):-)
Moc se mi líbil vztah hlavních hrdinů. Byl silný od samého začátku a tak to bylo i v předešlých dílech. (Jen si nejsem jistá, co by se stalo, kdyby jistá slečna proti případnému sňatku nic nenamítala):-) Tady tomu tak trošku dopomohla náhoda:-)
Byl to takový netypický příběh, ale dotažený do úplného konce. Vlastně celá série byla hodně povedená. Jen s tím "opravdovým" druhým dílem bych si ještě trošku pohrála ale, jinak to bylo hodně povedené dílo.
Ještě chci poděkovat uživatelce "havrmoni" za upozornění, že druhý díl je "Jako nahá," a třetí je tento díl "Prokletá osudem"

Lembac
Lembac
26.09.2017 5 z 5

Souhlasím s tím, že se oba hlavní hrdinové příliš zarputile drželi svého údajného prokletí, přičemž jim skutečný život protékal mezi prsty. Janin strach bych dokázala i pochopit, v její rodině se skutečně duševní choroby vyskytovaly, zato Haydenovy obavy mi přišli už trochu přitažené za vlasy.
Líbilo se mi jejich vzájemné špičkování, náznaky žárlivosti i touhy. Postavy byly napsány uvěřitelně, byly plné života. Pro mě nejlepší knížka série.


munka
munka
25.08.2017 3 z 5

Pekný príbeh, ale prvý diel sa mi páčil viacej.

cukrovka
cukrovka
29.04.2016 3 z 5

Příjemný romantický příběh. Jen se mi zdá, že hlavní hrdinové se dlouho nechali ovládat svým domnělým prokletí. Ke šťastnému konci dospěli díky šťastné náhodě a ne svým rozhodnutím.

havrmoni
havrmoni
01.11.2015 4 z 5

Oba dělali chyby a ze strachu dělaly špatná rozhodnutí. Nevím mám pocit,že každý se držel svého ,,prokletí" moc dlouho. A ona se chovala (i když chápu proč) někdy moc upjatě,společensky akurátně a nebo jako malé dítě. Po přečtení všech dílů musím tady dopsat,že tenhle díl je poslední. Ten poslední je o Colinovi a Jane je tam svobodná a mají ještě otce.

danca044
danca044
18.12.2012 3 z 5

Velice hezký příběh plný erotiky, lásky a vášně.

Shakespeare
Shakespeare
03.05.2012

prokletí může být dvojí, ale láska přece jen vše zlomí

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Kristina Cook
americká
2008  80%Jako nahá
2008  77%Prokletí osudem
2008  78%Nespoutaná

Kniha Prokletí osudem je v

Přečtených68x
Doporučených2x
Knihotéce77x
Chystám se číst6x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x