Arnold Schwarzenegger - kompletních 50 let retrospektivy

Arnold Schwarzenegger - kompletních 50 let retrospektivy https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/107307/bmid_arnold-schwarzenegger-kompletnich-50-let-retrospektivy-107307.jpg 4 7 1

Kompletních 50 let retrospektivy - unikátní čtení o životě a úspěších Arnolda Schwarzeneggera, nejznámějšího kulturisty, herce, obchodníka a politika. V knize naleznete vše, co chcete vědět o Arnoldově tréninku, o jeho zážitcích z kulturistického i filmového prostředí, názory jeho nejbližších přátel a spolupracovníků. Arnold sám je autorem tréninkových článků! Součástí publikace je rozměrný plakát.... celý text

Přidat komentář

Svamburger
11.10.2020 5 z 5

Motivace jako prase. Pořádná porce chlapáctví zabalená do útlé publikace, pro ne-zrovna vášnivé čtenáře. Sem tam nějaké to povídání o cvičení, o soupeřích, o překonávání výzev. O filmové kariéře Arnolda tam toho zase až tolik nenajdete.
Za mých mladých let jsem knihu dostal od Ježíška (od táty) na Vánoce pod stromeček. Kniha je plná nádherných fotek Arnolda, ze kterých na Vás přímo tryská testosteron. Takhle knížka prostě musí člověka donutit k pohybu; zvednete zadek ze sadačky a dáte se do cvičení, nebo ještě lépe Vás vyžene do posilovny. Jestli u toho člověk vydží, to už je otázka.
Přišel den, kdy mě vášeň ke cvičení úplně opustila; v ten den jsem knihu ztratil – možná jsem ji někomu půjčil, sám nevím. Po letech jsem na ní narazil zapadlou v regále v antikvariátu a můj oblíbený knihkupec pan B, mi ji bez mrknutí oka daroval - asi mi to viděl na očích. Pro skalní fanoušky samozřejmě doporučím Total Recal - to je o trochu lepší a obsáhlejší počteníčko – ale i tak je tahle encyklopedie prostě super.

Autorovy další knížky

Arnold Schwarzenegger
americká, 1947
2013  88%Total Recall: Můj neuvěřitelný životní příběh
2007  97%Encyklopedie moderní kulturistiky
2003  89%Arnold Schwarzenegger - kompletních 50 let retrospektivy
2024  85%Buď užitečný: 7 zásad pro život
1993  100%Buď fit s Arnoldem

Kniha Arnold Schwarzenegger - kompletních 50 let retrospektivy je v

Přečtených9x
Knihotéce4x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x