Archetypy šamanské tradice

Archetypy šamanské tradice https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140335/archetypy-samanske-t.jpg 5 5 2

Duchovní cesty vnitřního bojovníka, léčitele, vizionáře a učitele. Prakticky všechny šamanské tradice čerpají ze síly čtyř archetypů, které člověku umožňují žít v harmonii a rovnováze se svým prostředím a se svou vlastní vnitřní povahou - z archetypů bojovníka, léčitele, vizionáře a učitele. Autorka ve své knize tyto archetypy postupně probírá, vede čtenáře k jejich pochopení coby univerzálních lidských principů a k využití jejich potenciálu v konkrétním životě. Když se naučíme prožívat tyto archetypy, začneme léčit sami sebe i náš roztříštěný svět.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Portál
Originální název:

The Four-Fold Way , 1993


více info...

Přidat komentář

prace4063
25.01.2017

děkuji, to by mě zajímalo jak se z The Four-Fold Way stalo Archetypy šamanské tradice.
Já ještě pochopím jak se z One Flew Over the Cuckoo's Nest stane Vyhoďme ho z kola ven, ale tohle zviditelňování překladatele nevím ? zas na druhou stranu překládat Catch-22 jako Hlava 22 je úlet opačného směru.

Zmiu
18.11.2012 5 z 5

Jedna z mých oblíbených knih. Jedná se spíše o psychologický úvod do šamanismu, takže nečekejte žádné návody na šamanské cestování a podobné techniky. Jde spíše o dobré rady pro moderního člověka, který zapomíná na věci, které byly dříve naprosto přirozené. Kniha je napsaná v moderním duchu a mixuje dost jednotlivé tradice dohromady, což mně občas trochu vadilo, ale to byl nejspíš autorčin záměr, ukázat, co mají různé tradice společného. Archetypy šamanské tradice jsou, jak název napoví, o principech. K jejich pochopení kniha dokonale poslouží. Jsou zde také návody na jednoduché meditace, což asi není pro každého, ale na druhou stranu je zde spousta životních mouder, která mohou oslovit i čtenáře, který není až tak duchovně zaměřen.


Autorovy další knížky

Angeles Arrien
americká, 1940
2000  100%Archetypy šamanské tradice
2009  86%Velká kniha Crowleyho tarotu
2015  86%Druhá polovina života
2007  68%Velký Thothův tarot

Kniha Archetypy šamanské tradice je v

Přečtených8x
Doporučených3x
Knihotéce4x
Chystám se číst16x
Chci si koupit7x