Angličtina - zlomte své věčné začátečnictví

Angličtina - zlomte své věčné začátečnictví https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/201959/bmid_anglictina-zlomte-sve-vecne-zacatec-jFX-201959.jpg 2 16 3

100+10 jednoduchých rad, jak na angličtinu efektivně a bez stresu. Jak nalézt chuť a vůli začít? Jak rozpoznat dobré učitele a učební pomůcky? Jak překonat krize a pokračovat dál? Jak si pomoci při nedorozumění? Co se naučit dříve a co později? Jak vést k angličtině své děti? Jak porozumět mluvené řeči? Známý propagátor technik duševní práce, rychločtení a efektivní výuky jazyků nechce nahrazovat ani učebnici, ani konverzační příručku, ani gramatiku, ani slovník. Nazveme-li toto vše obrazně „řezivem“, pak tato knížka je ostrou "pilou". Pomůže vám „řezat“, naučí vás vybírat si, z čeho a jak se učit. Přestaňte být věčným začátečníkem, dodejte si sebedůvěry a začněte se učit návykům, které vám účinně pomohou při cestě za úspěšným zvládnutím cizího jazyka.... celý text

Přidat komentář

tess.de.veles
31.12.2016 3 z 5

....nevidim v tehle knizecce zas natolik ohromujici informace, ze
bych si ji musela koupit.....ale za pujceni knihovne dekuju :)

Mr.Fox
31.12.2015 5 z 5

Super!! Za mě kniha rozhodně splnila svůj účel - namotivovat čtenáře (začátečníka) ke studiu AJ. Předkládá k tomu poměrně rozumné důvody moderní doby. Učebnici v ní však nehledejte, na pár drobných výjimek je celá v češtině a plní opravdu funkci čistě motivační.

"Starý český člověk přežil, když se neodmítl učit trochu rusky a splynul s davem. Nový český člověk přežije, když se naučí dobře anglicky a bude z davu a z průměru výrazně vyčnívat."


WEIL
29.12.2011

Naučit se dobře jakýkoli jazyk vyžaduje buď velký talent nebo velkou trpělivost. A na začátku je každá rada dobrá. Zde se autor pokouší oslovit ty žáky, kteří již delší dobu stagnují při učení se angličtiny. Sto rad není mnoho, ale aspoň něco.