Vykoupení

Vykoupení https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/214413/mid_vykoupeni-214413.jpg 4 890 130

Andělé / Padlí anjeli série

< 4. díl >

Luce a Danielovi dochází čas. Aby Luciferovi zabránili vymazat minulost, musejí najít místo, kde andělé dopadli na Zemi. V patách mají temné síly a Daniel netuší, zda to ještě dokáže – žít, jen aby Luce znovu a znovu ztrácel. Schyluje se k osudové bitvě, po níž zůstanou na bojišti mrtví lidé...

Přidat komentář

Artep071
28.11.2023 3 z 5

Jaj ,, tak epický závěr to tedy pro mne rozhodně nebyl ..jsem docela zklamaná ... čekala jsem alespoň v závěru víc emocí ...bohužel

TerkinKnižnySve
07.11.2023 5 z 5

posledná časť tetralogie Padli anjeli nas sprevádza hľadaním pádu hľadaním predmetov Luce si spomína viac a viac. hoci koniec nebol zrovna podľa mojich predstáv ale to už je na každom ako sa mu to zapáči.
každopádne celá táto tetralogia je veľmi nápaditá, zaujímavá a mne sa veľmi páči všetko to cestovanie nachádzanie ako všetko do seba postupne zapadá :)


Anett24
06.07.2023 5 z 5

Celá série naprosto super. Nemohla jsem se od knih odtrhnout. Ale jak už tu zmiňuje spousta lidí ten konec prostě hrůza.
Samozřejmě by se dalo říct, že skončili spolu a vše dobře dopadlo. Ale nevím jak vy ostatní ale já když jsem dočetla knihu a oni najednou ztratili všechny vzpomínky, všechny přátele a všechno co prožili zapomněli, tak mi to najednou přišlo jako ztráta času číst ty všechny knihy předtím.... když si vlastně nic nepamatují a prakticky se to pro ně vůbec nestalo

michaella03
13.09.2022 4 z 5

(SPOILER) To snad ne. Musím souhlasit s n.jankovcova pode mnou.
Děj fakt super, gradace, napětí, postupně (končně!) dostáváme odpovědi na všechny otázky (po kterých prahnu od prvního dílu), ale konec, ten úplný konec to naprosto zabil. Chápu, že autorka chtěla ukázat, že i přesto, že se Daniel a Luce neznají, jejich duše ano a vždycky se najdou. Ale za jakou cenu? Ty tisíce let bojů a obětí, nekonečných úmrtí Luce a nikdy nekončící Danielova zoufalost zmizí jako lusknutím prstu? Bez vzpomínek, bez přátel (kteří si naopak moc dobře pamatují všechno a navíc ještě mají z dohry kino)...
Sérii mám moc ráda, ale nevím, zda se přes ten konec někdy přenesu. Snad jo, ráda bych si ji znovu ještě jednou přečetla.

"Nikde není větší tma než tam, kde pohaslo světlo."

"Získal moje srdce. Miluje mě proto, jaká jsem, ne proto, co mu můžu přinést."

n.jankovcova
21.06.2022 4 z 5

(SPOILER) ufff, já tuhle sérii miluji, ale hrozně mi vadí ten konec. přijde mi šílené, aby zahodili tolik let trápení a lásky, jen proto, aby si mohli prožít jeden smrtelný život. vlastně to bylo všechno úplně k ničemu. konečně, když se našli a překonali všechny překážky, tak mají přijít o všechny vzpomínky a zapomenout na všechno a na všechny? nevím, to mi moc správné a spravedlivé nepřijde.

Kniholenka9
06.02.2022 3 z 5

Tento díl byl oproti předešlým celkem akční. Konec mě překvapil, ale líbil se mi. Čekala jsem ještě vysvětlení, co se stalo s rodiči Luce.

Knihodrak
09.04.2021

Celá série se místy strašně natahovala a vlekla ( můj dojem ). Teď mini spoiler - s koncem to chvilku vypadalo, že to dopadne skvěle, pak to ale dopadlo, tak, jak to dopadlo no....Mě se ten úplný konec prostě nelíbil.

Alnima
06.11.2020 3 z 5

Oddechové čtení, které asi neurazí, nenadchne. Třetí díl se mi líbil z této série nejvíce.

brzda.
20.08.2020 5 z 5

(SPOILER) Tenhle díl mě opravdu překvapil, nemohla jsem se od něj odtrhnout a konec jsem opravdu nečekala.

LišákPlyšák
31.03.2020 2 z 5

Dočetla jsem jenom proto ,že jsem chtěla vědět ,jak to dopadne a nemám ráda nedodělané věci,ale bylo to utrpení.Hlavně díky tiskovým chybám a ve 4.díle také díky nespisovné češtině,která mi v psané formě strašně vadí a tady byla obzvlášť jako pěst na oko,protože v předchozích dílech nebyla.

KnihomolkaKatka
09.02.2020 5 z 5

Čtvrtý díl mě pouze utvrdil v tom, jak moc tuhle sérii miluju a jak moc je skvělá. Pravda, že autorka píše romantiku na úkor fantasy, ale mě prostě její příběhy baví. Sérii jsem zhltla najednou, došla jsem na konec jednoho dílu, vzala jsem si druhý atd. To se mi často nestává. Většinou si mezi jednotlivými knihami ze série dávám nějakou pauzičku. U téhle ne. Nemohla jsem.
V tomto díle byl asi nejvíce akce. Scéna s Dee byla psycho. Nevím, co bych dělala být na místě Luce…
Co se týče konce, bylo to důstojné zakončení série. I když jsem určité věci předvídala, líbilo se mi, jak autorka danou situaci ještě rozvedla. Miluju to! Všichni mi budou chybět... :(

Veronica.Key
23.01.2020 2 z 5

Bohužel mě tahle kniha (a vlastně nakonec i série) docela zklamala. Příběh nebyl špatný, ale čekala jsem od toho víc. Jednička mě bavila, dvojka a trojka byly takové.. No prostě byly, nenudily mě, ale příběh stál na místě. Čekala jsem, že tady se to konečně rozsekne, a i když se tak stalo, bylo to tak rychlé a nezáživné, že jsem si musela položit otázku: Proč jsem to celé vlastně četla?
Autorka umí psát ano, ale spíš by se měla držet čistě romantických příběhů bez fantasy světa.

Ilan
03.12.2019

Tenhle díl mi přišel ze všech nejslabší . Konec mě hrozně zklamal. Co se stalo s její rodinou a přáteli? Kdo jim to vysvětlí? Vlastně byla celá série k ničemu.

Ajda300
27.11.2019 2 z 5

Tímhle dílem to autorka úplně zm*vila. Jako věřící mě celý obsah knihy trošku urážel a když se ukázala pravda o Lucindě tak jsem měla chuť hodit knihu do krbu a opíct si nad ním marshmallow. Vůbec jsem nepochopila, kde se najednou vzali v tom nebi.
Jo a ještě ,,Velký souboj mezi nebem a peklem" - o tom melou celou sérii a nakonec je to asi jen na dvou stránkách. Tenhle díl mě upřímně zklamal.

Jasomknihomolka
08.09.2019 3 z 5

Konečne nejaký dej. Stálo to za to. Akcia, romantika, stalo sa tam na konci niečo, čo som vôbec nečakala. Prvá kniha a táto posledná sa mi najviac páčili. Bohužiaľ celá séria je podpriemerná. Ak nemáte čo čítať a máte radi knihy o anjeloch, tak si to môžete prečítať, ak chcete.

zuzana4291
17.08.2019 3 z 5

První polovina knihy mi přišla až moc zbytečně zdlouhavá. Zbytečně dlouhé pasáže “o ničem”. Druhá polovina byla dobrá. I když od začátku mi přišlo zřejmé, jak to dopadne.

cukrovka
05.08.2019 4 z 5

Tak tento díl se mi zdál ze série nejlepší. Byla tam romantika, akce a napětí.

Šárušš
26.06.2019 3 z 5

U této knihy mám stejné rozporuplné pocity jako u druhého a třetího dílu. Kniha byla sice lepší, než třetí díl, ale ten konec se mi opravdu nelíbil.
Podle toho konce vlastně ty knihy můžete vzít a zahodit, protože hlavní hrdinové si stejně nepamatují, že se to stalo.

marianna7090
22.06.2019 3 z 5

Autorka vie písať romanticky ale nevie písať fantasy. Krásne ukončenie, ale tá zápletka sa naozaj mohla dať aj lepšie napísať.
Škoda, že som sa k tejto sérii nedostala aspoň o 5 rokov skôr keď som bola v Lucinom veku.

Hania932
20.04.2019 5 z 5

Poslední díl z této fantasy série a já jsem nejvíc nadšená. Všechny díly mě bavily, a proto jsem byla zvědavá jak autorka napíše poslední díl. A výsledek je skvělý! Celý díl je napínavý a mě celou dobu zajímalo jak to skončí. Kniha je psána jednoduše takže se stránky četly rychle. Posledních 100 stránek jsem si nejvíc užívala. To byla ta pravé akce. Dozvěděla jsem se plno věcí, které jsem vůbec nečekala, že by se v tomto ději mohly objevit. Ale konec si získal moje srdíčko. Byla jsem opravdu hodně zvědavá jak se autorka s koncem popere, ale zvládna to na jedničku. Ze začátku se mi to trochu nelíbilo, ale potom se mi začalo líbit. Byl to takový velký zvrat, který jsem opravdu vůbec nečekala. Konec jsem také vůbec nečekala, ale nakonec jsem spokojená s tím jak to skončilo. Akorát se mohla autorka na konci více rozepsat o ostatních postavách.
Já jsem ráda, že se mi tato série dostala do rukou a že jsem měla možnost si knihy přečíst. Knihy se zařadily mezi mé oblíbené série. A pokud i Vy přemýšlíte nad touto sérii, tak určitě neváhejte, protože si myslím, že se vám to opravdu bude líbit.