Amy, má dcera

Amy, má dcera https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140350/mid_amy-ma-dcera-buF-140350.png 4 51 9

Šokující výpověď o cestě k předčasné smrti jedné z nejtalentovanějších zpěvaček současnosti.Amy Winehouse zemřela za dosud nevysvětlených příčin ve svém londýnském bytě dne 23. července 2011. Mitch, Amyin otec, napsal knižní bestseller, kde bez obalu vypovídá o jejím dětství, hudebních úspěších, ale především o problémech, které jí v její krátké profesionální dráze provázely: alkohol, sex a tvrdé drogy. Výtěžek z prodeje práv ke knize je věnován nadaci Amy Winehouse.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Literatura faktu , Biografie a memoáry

Vydáno: , Millennium Publishing
Originální název:

Amy, my daughter , 2010


více info...

Přidat komentář

Mrs.Depp
07.12.2019 2 z 5

Životopis mé milované Amy, jehož autorem je její otec. Závěrečná část o smrti a pohřbu Amy musí každého fanouška rozplakat, minimálně poslední kapitoly určitě. Miluju styl Amy, její hudbu a obdivuji ji za to jak bojovala o svůj život. Je mi neskutečně líto, že nedostala šanci být tady déle a uspořádat si svůj život tak jak by jí to vyhovovalo a jak si přála. Určitě bychom o ní ještě hodně slyšeli. I když musím přiznat, že jsem četla lepší životopisy, i přesto, pokud máte rádi Amy, stojí za přečtení.

Dominika_a
22.02.2019 5 z 5

V životě bych si nemyslela, že mě dokáže rozbrečet kniha. A pak přišla Amy.
Miluju ji, veškerou její tvorbu. Zpráva o tom , že zemřela se mnou opravdu otřásla, a obrečela jsem ji. Ke knize jsem se odhodlala až teď. Obrovský obdiv patří jejímu otci, za to , že při Amy stále stál, ať provedla cokoliv. Nikdy se nevzdal a bojoval s ní do posledního okamžiku. Amy byla tak nadaná zpěvačka, s obrovským srdcem.. Obrovská škoda, že odešla tak brzo, když ušla obrovský kus cesty, za uzdravením.


BlackJeffy
19.06.2018 3 z 5

V první řadě Amy Winehouse nebyla celebritou, byla zpěvačkou. Životopis člověka s tak obrovským srdcem, které mělo tolik jizev. Dojemný příběh o tom, co všechno v životě dokáže způsobit láska ke špatné osobě.

LucyBrand
12.06.2018 4 z 5

Je to vážně skvělá knížka, která mě v závěru dohnala k slzám. Je smutné, že někdo tak talentovaný, kdo toho mohl světu ještě tolik nabídnout, zemřel za takových okolností a v tak nízkém věku. Kniha podává jasný důkaz o tom, že Amy nebyla naivní, ale jen citlivá normální holka, která zkrátka nevěděla, jak ze svých problémů ven.

jengibre
09.05.2018 4 z 5

Úžasně napsaná knížka, která mě v závěru dohnala k slzám. Je smutné, že někdo tak talentovaný, kdo toho mohl světu ještě tolik nabídnout, zemřel za takových okolností a v tak nízkém věku.

hana1984
08.06.2016 5 z 5

Velmi pěkně zpracovaná kniha,ale její život bych žít nechtěla,totální kolotoč.

Pindrushee
28.10.2014 4 z 5

Příjemně napsaná kniha o užasné a talentované ženě, ale trochu mi to přišlo jako kdyby se autor ospravedlňoval před světem, že to dopadlo jak to dopadlo...

luciefeix
11.07.2013

zajímavá kniha.Jen mi nepřijde že toho tolik Amy dokázala, stale si jen uzivala a měla svoje problemi.Opravdu obdivuju jejiho otce ktery byl schopny litat za ni po celem svete a tahat ji z jejich neplech....jemu patří velký obdiv !

Ashlee7
09.07.2013 5 z 5

Báječná knížka.. Nelze snad ani popsat slovy, jak moc jsem z knihy nadšená.. stejně tak nelze popsat slovy, jak miluji písně Amy. Bude moc a moc chybět..