Amerika aneb Velká země českýma očima

Amerika aneb Velká země českýma očima https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/315003/amerika-aneb-velka-zeme-ceskyma-oci-bnN-315003.jpg 5 3 3

Čtivá a stále svěží třídílná kniha psaná s lehkostí a humorem, nabitá nejen leckdy dobrodružnými až dramatickými nebo humornými příhodami z cest, ale i zajímavými informacemi o místech známých i téměř neznámých, a kapitolami z dějin USA. Podle knihy se i dnes dá kterákoliv z popisovaných cest podniknout levněji než s cestovní kanceláří a současný cestovatel si bez problémů může výlet přizpůsobit svým potřebám - rozšířit, zúžit nebo zkombinovat části různých autorčiných cest do vlastního originálního výletu. Cesty podle této knihy mohou bez obav podniknout i senioři. Více zde: http://anlet.webnode.cz/products/amerika-aneb-velka-zeme-ceskyma-ocima/... celý text

Přidat komentář

lumik
28.07.2017

Kniha je napsaná poutavým stylem, který popisuje zajímavá místa v Americe. Působivé jsou také přibližující návraty do historie, kdy autorka stručně, ale výstižně popisuje události k danému místu v minulých dobách, vznik objektů a různých zajímavostí. Pro čtenáře, kteří již tato místa někdy navštívili, může být kniha příjemným oživením vlastních vzpomínek. Pro ty ostatní pak přitažlivým důvodem k zamyšlení, zda by stálo za to uvažovat o případné dovolené v těchto místech. A velmi vítané jsou pak v závěru knihy praktické rady pro případné zájemce při pobytu v USA, které jim mohou jejich dovolenou významně zpříjemnit a často jim ušetřit čas, námahu nebo třeba i značnou pokutu při dopravním přestupku. Knihu doporučuji k přečtení.

jiri4780
10.01.2017 5 z 5

Super kniha, pro všechny, kteří už tam byli anebo pro ty, kteří se do Ameriky teprve chystají (tak jako já). Rozhodně doporučuji!


Jarybar
14.10.2016 5 z 5

Kniha je lehká, svěží, čtivá, vše končí dobře. Správná kniha do dnešní doby. Mít milión dolarů, podělil bych se s Peggy, aby mohla cestovat a psát.