Amanda se vdává

Amanda se vdává https://www.databazeknih.cz/img/books/92_/92880/bmid_amanda-se-vdava-97Y-92880.jpg 3 18 4

Amanda chystá svatbu a zdá se, že jejímu štěstí nestojí nic v cestě. Její přítelkyně Mel a Fan se zúčastní večírku na rozloučenou a ztropí tam řadu blamáží. Dokonce se rozhodnou, že svatbu překazí. Jak to všechno dopadne? Jak v tomto zatěžkávacím období obstojí přátelství a láska? Jak vůbec proběhne Amandin svatební den?

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Amanda's Wedding , 1997


více info...

Přidat komentář

happy-smile
03.01.2022 5 z 5

Mám ráda knihy, které u nás od Jenny Colgan vycházejí. Většinou se jedná o tématiku nového začátku v jiném městě/zemi a poznávání nových míst. Tato kniha ale ze zavedeného tématu vybočuje. Jedná se převážně o komedii, která v ostatních knihách spíše jenom dokresluje atmosféru. No musím říct, že jsem se takto u románu už hodně dlouho nepobavila, a doporučuju všema deseti.

bosorkalesni
06.02.2018 3 z 5

Příjemně střelená oddychová knížka, ve které jsem se chvílemi i viděla - proč ne :-)


katka9574
07.03.2016 1 z 5

Po přečtení Báječného krámku s čokoládou a Rosiina sladkého krámku snů jsem se těšila i na Amandu a její svatbu - ale přišlo strašné zklamání :-( Připadá mi, že to snad ani nemohla napsat jedna a táž spisovatelka.... Knihu jsem se skřípáním zubů dočetla až do konce, ale byla plná takových nesmyslů a klišé a hloupých dialogů, že to fakt "bolelo" :-D Na nočním stolku na mě čeká ještě druhé dílko z rané tvorby Jenny Colgan - Jak na Addisona a přiznám se, že se mně do ní vůbec nechce. Škoda...

alnahu
12.01.2015 4 z 5

Příjemné čtení , co vše se může stát okolo svatebních příprav.