Alternativní medicína: Komplexní prevence a léčba přírodními prostředky

Alternativní medicína: Komplexní prevence a léčba přírodními prostředky https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47346/bmid_alternativni-medicina-komplexni-pre-3Mw-47346.jpg 4 22 6

Přidat komentář

Bakana
04.09.2022 5 z 5

Mám ráda starší knihy, které nejsou plné barevných fotek, ale zato plné informací.
Spousta rad pro spoustu běžných onemocnění (těmi běžnými mám na mysli i cukrovku, žlučníkové kameny apod.)
Určitě by stálo za to mít tuto knihu doma v knihovně.

Nočnípták
17.07.2022 4 z 5

Tolik informací a rad, až jsem se tak trochu ztratila. Ale některé jsem si vzala za své. Jen kdybych tak měla pevnou vůli a opravdu dokázala rady dodržovat a vytrvat. To já však nedokážu. Škoda.


vvikingg
10.12.2021 4 z 5

vyšlo hned po roce 1989 a po téhle literatuře byl hlad, kniha se těžko scháněla osobně mě nijak vzlášť nezaujala, takový mišmaš z alternativní medicíny, za nejlepší knihy od Janči považuji 7 dílů herbáře léčivých rostlin, který mám v knihovně a často nahlédnu

Felsenberg
02.01.2021 5 z 5

Skvělá kniha klasika české alternativní medicíny. Asi nikdo jiný za komunismu neměl takový přehled o přírodní léčbě jako pan Janča. Množství informací může v někom vyvolat zmatek. Ale jako základní učebnice alternativní medicíny skvělé. Sva citáty -

Jedna nemocná nechtěla po úraze sama chodit, i když už byla zcela zdravá. A tak se rodinná rada u léčitele zavázala, že jí bude silně nadàvat, aby začala sama chodit.

Dobré vynadání je nad všechny léky.

Medunkavera
06.09.2020 5 z 5

Nechápu, že jsem ještě tuhle knihu neohodnotila a nic o ní nenapsala.
A přitom ji mám v té řadě, jako Křížovku života. Divné.
(Kolikrát věci vnímáme jako samozřejmost a pak se divíme, že jsme se o nich ještě nezmínili)
Mám to vydání z roku 2000 - a ten rok jsem si knihu koupila - a pamatuji se, že jsem večer jela v tramvaji z odpolední a . . ko - neč - ně jsem mohla z tašky vytáhnout knihu, kterou jsem si koupila, než jsem na odpolední šla.
Přejela jsem jednu stanici, než jsem si uvědomila, že jsem měla vystoupit a přestoupit na trolejbus, abych se dostala domů..

Ale musím napsat, že vše, co tam autor píše je dokonalé a někdy - když mě to chytne - tak to dodržuji, ale... drží mě to jen nějakých pár týdnů.. možná měsíců. Jak kdy..
Prostě.. jak mě to baví..

hogofogohauzzy
21.09.2014

Skvělá kniha pro ty, co se zajímají o alternativní medicínu, nicméně je to takový mix informací, které někteří nedokážou vstřebat.