V pasci

V pasci https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/281163/bmid_v-pasci-ipS-281163.jpg 4 17 4

Aljašská odvaha série

< 3. díl >

Darcy st. Jamesová sa vracia na Aljašku, aby pomohla svojej priateľke, investigatívnej novinárke, pri odhaľovaní veľkého prípadu. Keď však dorazí na miesto, zistí, že jej priateľka je nezvestná. Znepokojí ju ľahostajný prístup posádky lode, preto sa pustí do pátrania na vlastnú päsť. Posledná osoba, ktorú Gage McKenn očakáva na palube lode je Darcy. Najradšej by na ňu zabudol, ale nedokáže. Keď sa ocitnú v odľahlých častiach Aljašky a napokon aj v cudzích vodách, neubráni sa pocitom strachu o jej bezpečnosť. Deje sa niečo čudné a čím hlbšie sa v pátraní dostávajú, tým viac si je istý, že odhalili iba vrchol ľadovca.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Pro ženy
Vydáno: , i527.net
Originální název:

Stranded , 2013


více info...

Přidat komentář

narisa
20.06.2022 4 z 5

Další díl opět povedený. Ozvláštněný tím, že se příběh odehrává na velké výletní lodi. Opět zajímavé a napínavé čtení. Vypadá to, že rodina McKeenů tvoří nejen záchranářský tým v Yancey, ale také tým vyšetřovací.
A opět propagace Ježíše. No ale co, tyto pasáže přeskakuji.
Jinak se mi příběh Gage a Darcy moc líbil. Darcy měla neuvěřitelnou odvahu. Já bych tedy do kajaku na moři nesedla ani náhodou. A opět lákadlo na další díl v podobě odhalení totožnosti Jakea a následná reakce Kayden. Takže hurá na další díl.

FairyD.
12.05.2020 5 z 5

Príbeh tento krát odohrávajúci sa na lodi. Vystupujú postavy aj z predchádzajúcich časti. Tento krát viera v Boha nie je na začiatku tak výrazná keďže hlavný hrdina je poznačený minulosťou a za trápenie obviňuje Boha. Nechýba detektívna zápletka so štipkou romantiky.


pip11
17.08.2019 4 z 5

Drsná Aljašská příroda s dobrodružstvím a napětím, spolu s jemnou romantickou linkou. Kniha se příjemně četla a těším se na další díl.

modranka
04.05.2016 2 z 5

Sorry, ale toto sa fakt dalo prečítať len so zaťatými zubami. Príbeh a text sa čítal dobre až do momentu, kedy do príbehu vstupuje náboženstvo, Biblia, Boh, Kristus, Jehova - bolo to ako keby mi niekto dal počas čítania ranu do žalúdku. Pritom to mohla byť taká skvelá séria. Na aljašskú prírodu v tejto časti zabudnite, príbeh sa odohráva vo veľkej miere na lodi - kriminálna zápletka je v treťom príbehu slabšia a nebojím sa napísať, že textom o Bohu je úplne potlačená. Veľa vecí zostalo v príbehu nedoriešených, ale je tu aj začiatok 4. časti.
Odporúčam časti čítať postupne, inak nebudete rozumieť rôznym prepojeniam.

Obálka je skvelá ako pri všetkých troch častiach... za tu je jedna hviezdička, tá druhá je za zvyšok príbehu.