Alfa bohyně

Alfa bohyně https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/384876/bmid_alfa-bohyne-FOS-384876.jpg 5 15 7

V knize najdete deset kapitol, které Vám postupně ukážou, jaká moc a síla se ukrývá ve Vašem nitru. Naučíte se techniky, jež začnou probouzet Vaši sebelásku. Dozvíte se i o dalších zákonech Vesmíru, o kterých se nemluví. Věřím, že s pomocí této knihy zažijete mnoho AHA momentů, které Vám pomohou začít měnit směr svého dosavadního života tak, abyste započala cestu ke svým snům a cílům. Knihou se prolíná můj osobní příběh, díky kterému chci ženám ukázat, že i když to někdy vypadá, že jsme sešly z cesty, můžeme se na tu cestu kdykoli vrátit nebo dokonce zcela změnit směr a jít jinou cestou. Tou, která je pro nás nejlepší.... celý text

Přidat komentář

Zirvith
01.04.2024 5 z 5

Kniha je hezky napsaná, dobře se čte, je v ní všechno krásně vysvětleno, ale nejsem si jistá, jestli pomůže zrovna mně. O zákonu přitažlivosti už nějakou dobu vím (možná jen pár let), věřím že funguje, nicméně u mě nefungoval nikdy :-) Opravdu bych chtěla věřit tomu, že v tomhle nejsem výjimka a že může fungovat i u mě, ale... Zatím jsem nebyla schopná přijít na to, jak to udělat :) Ovšem stále věřím tomu, že na to jednou přijdu.. nic jiného mi taky nezbývá.
Ono to sice zní moc hezky, že člověk může mít úplně cokoliv chce, ale... není tak jednoduché toho docílit, bohužel. Já sama jsem na tom celý život docela bídně ve všech možných oblastech a zatím nepomohlo vůbec nic. I když se pokouším o nějaké změny.
Ale rozhodně bych tuhle knihu doporučila alespoň přečíst každému - obzvlášť těm, co o tomto tématu ještě nic neví.

TercaHoney
20.12.2023 5 z 5

Kniha je krásně a jednoduše napsaná. Líbí se mi, že autorka zapojuje se seznámením, nejen jak vesmírné zákony fungují, ale také své vlastní životní zkušenosti. Čtu jí každé dva roky, abych zjistila jak jsem se daleko ve svém životě posunula. Pokaždé si z ní odnesu něco nového. Určitě jí doporučují si minimálně jednou přečíst.


lucin_a
27.02.2022 5 z 5

Kniha je psaná pro ženy, ale uplatnit informace mohou i muži. Nejvíce mě zaujaly vesmírné zákony a jejich vysvětlení.
Autorka udává i zajímavé zahraniční knižní zdroje, bohužel do českého jazyka nepřeložené. Každopádně se těším na čtení další její knihy.

Prim
25.11.2021 5 z 5

Mně se kniha moc líbila. Dobře se čte. Paní Paclíkovou sleduji i na internetu a je to moje oblíbená koučka.

Eistee
05.11.2021 5 z 5

Pěkné myšlenky, srozumitelně napsané. Občas je třeba prokousat se krkolomnějšími větami a sem tam chybí čárka. Knih na toto téma u nás není mnoho, takže jsem ráda za tento počin.

karamelka57
13.10.2019 5 z 5

Dakujem

sissina
11.08.2019 3 z 5

Musim precist jeste jednou

Autorovy další knížky

2018  93%Alfa bohyně
2020  96%Vaše nová realita
2022  80%Ty jsi ta síla: Jediný Bůh ve své realitě

Kniha Alfa bohyně je v

Právě čtených5x
Přečtených22x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce7x
Chystám se číst8x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x