Hodina nula

Hodina nula https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/317920/bmid_hodina-nula-tGw-317920.jpg 4 36 9

Akta NUMA série

< 11. díl >

Další dechberoucí román od mistra napětí Clivea Cusslera! Kurt Austin, ředitel NUMA, přijíždí do australského Sydney na konferenci, kde se tak trochu nudí. Ale jak už to bývá, tento stav nevydrží dlouho. Kurt se shodou okolností ocitne uprostřed zběsilé honičky helikoptéry a motorového člunu, při které je zničena část Opery v Sydney. Co je však mnohem důležitější a temnější, jsou okolnosti, které okolo této události vyplývají na povrch – mrtvý informátor, australská tajná služba a šílený vědec, jenž vyhrožuje zničením celého kontinentu díky nové zbrani, jejíž síla je nepředstavitelná. A nechybí ani atraktivní a tajemná žena, která je klíčem k rozuzlení celého případu. Dámy a pánové, připravte se na zběsilou jízdu – konečné odpočítávání k hodině nula právě začalo!... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: , CPress
Originální název:

Zero Hour , 2013


více info...

Přidat komentář

Luigi1
16.09.2023 5 z 5

Výborná kniha která ráda čtenáře vtáhne do děje

Pavlnka
23.04.2022 4 z 5

Zajímavý námět, o uvěřitelnosti bych se hádala, ale nelituji. V sérii budu pokračovat.


hana4834
01.03.2021 4 z 5

Zase jedna dobra kniha zajímaví námět nulové energie. Doporucuji

čef
03.04.2019 5 z 5

Příběh jako z Jamese Bonda, který se zde jmenuje Kurt Austin, jak je ostatně známo všem čtenářům Cliva Cusslera a série NUMA. Svět je v ohrožení dalším šíleným vědcem a jeho vynálezem čerpadla nulové energie schopného zničit celý svět nebo možná zajistit jeho skvělou budoucnost. Založeno snad na výzkumech Nikoly Tesly, ale kdo ví, kde vzali autoři svoji inspiraci. Příběh je plný akcí na moři, pod hladinou a v sopečných kráterech a tak se čtenář nemá kdy nudit a to je dobře. Asi je jasné, komu se to musí určitě líbit.

cedos
14.04.2017 3 z 5

Myšlenka a příběh nulové energie ... zajímavé, jinak je to spíše "oddycháč". Ale špatné to není.

Nelly
29.03.2017 5 z 5

Pro mne jedna z těch lepších cusslerovek. Kniha má spád, zajímavý námět, který jsme zrovna nedávno probírali v rodině, takže za mne určitě pět hvězdiček. Kurt se mi líbí jako nový hrdina, který následuje Pitta...

Patapuf
21.01.2017 4 z 5

Pan Cussler opět nezklamal a i když jede pouze šablony, tak i přesto sem se u čtení nenudil...

lampernaqui
06.01.2017 3 z 5

Bohužel už nečekám nic převratného ani závratně zábavného. Cussler se spoluautorem už jede na setrvačnost. Bavilo mě to, nebudu lhát, ale zápletka už se o nic nesnaží. Blíží se velká katastrofa, Kurt se svou partou se vydají k padouchovi a všechno zachrání... a ještě přitom získá další krásku. To by člověk neřekl, kolik je na světě krásných dvacetiletých vědkyň. Není zde žádný zvrat, všechno prostě jen směřuje k finále. Nejsou to celé tři hvězdy, spíše dvě a kousek.

biki
06.12.2016 5 z 5

Opravdu povedený dobrodružný příběh s prvky sci-fi, takovou kombinaci prostě miluju. Moji oblíbení hrdinové z NUMA opět nezklamali a znovu (pokolikáté už?) zachránili svět před zkázou, k níž mělo dojít z rukou zneuznaného geniálního šílence. Zdá se, že výzkumy a práce pana Tesly se stávají oblíbenou rekvizitou příběhů tohoto druhu (snad jsem toho moc neprozradila). Kromě nepřetržité akce se mi líbilo, že se zde také víc uplatnili i původní aktéři knih C.Cusslera. Domnívám se, že spolupráce s G.Brownem se rozhodně vyplatila, neboť všechny tři příběhy, které spolu zatím vytvořili, patří k tomu lepšímu v dobrodružném žánru.

Autoři knihy

Clive Cussler
americká, 1931 - 2020
Graham Brown
americká, 1969

Kniha Hodina nula je v

Právě čtených4x
Přečtených62x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce87x
Chystám se číst9x
Chci si koupit5x