Akta Illuminae - box

Akta Illuminae - box https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478688/bmid_akta-illuminae-box-pIR-478688.png 4 11 3

Píše se rok 2575 a dvě znepřátelené korporace jsou ve válce kvůli planetě, která je jen obřím kusem kamene. Obyvatele před útokem nikdo nevaroval, nikomu na nich nezáleží. Kady je nucená spojit se s bývalým přítelem Ezrou a snaží se dostat k evakuační lodi, která oba dostane do bezpečí. Jenže po celé planetě se šíří zmutovaná epidemie. Úniková flotila se snadno může stát jejich hrobem. Hanna a Nick se v jiné části galaxie pokoušejí zabránit zhroucení vesmíru. A Asha a Rhys? Ti se prostě pokoušejí přežít.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Sci-fi , Pro děti a mládež

Vydáno: , CooBoo
Originální název:

The Illuminae files


více info...

Přidat komentář

ardeas
22.11.2022 5 z 5

(SPOILER) Nech je uz každá kniha o inom hrdinovi, v celkovom obraze je to Spiro, ktorý dokonale prepája trilógiu a je jej hlavným hrdinom. Dovolím si ho prirovnať k prsteňu z LOTR. Skvelá myšlienka a prevedenie.

Grohlinka
10.10.2022 5 z 5

Cekala jsem hodne, hodne dlouho jsem tohle cteni odkladala, a jo, bylo to super. Prvnich par desitek stran jsem mela malicko problem si zvyknout na nezvykly format, ale potom jsem se neskutecne bavila. Smala jsem se i plakala. Vic takovych knih, doporucuji.


Lenka2533
30.06.2022 4 z 5

Celá série se mi moc líbila. Nejlepší byl asi poslední díl Obsidio, ale všechny díly rozhodně stojí za přečtení. Pokud máte rádi sci-fi a uvažujete o přečtení, tak do toho rozhodně běžte. U mě to bylo úplně první sci-fi, co jsem četla, takže pokud se sci-fi vyhýbáte, nebo také začínáte, tak tohle zkuste. Samozřejmě je to úplně jiné grafické zpracování než běžné knihy a možná z toho budete ze začátku zmatení jako já :D, ale po pár stránkách si na to zvyknete. A tento box doporučuji, pokud chcete ušetřit nějaké ty peníze :)

Autoři knihy

Jay Kristoff
australská, 1973
Amie Kaufman
australská

Kniha Akta Illuminae - box je v

Právě čtených1x
Přečtených13x
Doporučených1x
Knihotéce16x
Chystám se číst14x
Chci si koupit8x