Agent Samantha Parksová

Agent Samantha Parksová https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468570/bmid_agent-samantha-parksova-tVM-468570.png 4 7 3

Po první válce s nepřátelskou mimozemskou civilizací byla na základě mírové dohody vytvořena neutrální zóna. Tu hlídá vojenská základna na planetě Helon 2, která se ale odmlčela. Organizace, jejímž úkolem je zajišťovat pořádek mimo Zemi, proto vysílá svého nejlepšího agenta Samanthu Parksovou na misi. Jejím úkolem je vyhledat záhadného vědce, který by mohl v hrozící válce pomoci. Možná ale najde někoho, koho vůbec nečekala.... celý text

Žánr:
Literatura česká , Sci-fi

Vydáno: , Pointa
více info...

Přidat komentář

Jajiinka
15.01.2022 3 z 5

Začátek knihy mě příliš nenadchnul, dialogy mi přišli ploché. O světě jsme se až tak moc nedozvěděli, ale byli jsme vrženi víceméně ihned do akce. Tímto však je kniha opravdu zajímavá a příběh krásně ubíhá. Řekla bych, že toto akční sci-fi je více akční než sci-fi. Což mi ale nijak nevadilo. Akce byla popsána, velmi dobře a svižně. Bojové popisy byli srozumitelné a moc hezky vykresleny, takže jsem si je dokázala jednoduše představit.
-------------- více v záložce Recenze / RECENZE NA KNIHU AGENT SAMANTHA PARKSOVÁ OD ČESKÉHO AUTORA ----------------

jana9203
02.11.2021 4 z 5

Když jsem tuto knihu dostala do rukou, tak jsem nečekala, že mě její příběh tak zaujme. Ze začátku mi chvíli trvalo, než jsem se do textu začetla, ale jakmile se tak stalo, tak to byla jízda. Kniha má spád a hlavní postavy si prostě musíte oblíbit. Velmi se těším, až si přečtu o dalším dobrodružství, které Samantha zažije.


Boboking
12.07.2021 3 z 5

Kniha se mi dostala do rukou od samotného autora. Už od prvních stránek mi připomínala stylem a dějem fenomén SF u nás v 90. letech, jakým byl Mark Stone, akční scifi, kde fantastická linka nehrála takový prim , jako ta akční. Jen místo muže, super agenta vesmírné agentury, zde hlavní roli hraje sympatická agentka - Samantha Parksová. Děj má spád, a mnohdy mi navozoval atmosféru bondovky ze vzdálené budoucnosti. Prostě čtivé, akční, v tramvaji skvěle pobavilo. A protože jsme jakoby vrhnuti do už nějakého probíhajícího děje, určitě to bude mít další pokračování, či i prequely, jak už jde vidět na databazeknih.cz.

Štítky knihy

sci-fi české romány

Autorovy další knížky

Aleš Holaň
česká, 1986
2021  71%Agent Samantha Parksová
2022  80%Helon 2

Kniha Agent Samantha Parksová je v

Přečtených8x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce24x
Chystám se číst4x
Chci si koupit3x