Agátina cesta k dokonalé postavě

Agátina cesta k dokonalé postavě https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/296004/bmid_agatina-cesta-k-dokonale-postave-cGt-296004.jpg 2 33 10

Nebudeme si nic nalhávat milé dámy, na tom, jak vypadáme, prostě záleží. Každá z nás může vytvořit tu NEJLEPŠÍ VERZI SEBE SAMA. Není však lehké přijít na to JAK. Hladovět? V žádném případě! Držet diety, u kterých padáte vyčerpáním? Ne! Nechat si odsát tuk liposukcí? To myslíte vážně?! Pak už jen zbývá trávit celé dny v tělocvičně… No dobře. A není ještě nějaká jiná cesta? Zkuste se nechat inspirovat Agátou. Známá česká moderátorka a modelka představuje vlastní cestu k dokonalé postavě. Deníkovou formou předává letité zkušenosti s formováním svého těla. Spolu s odbornicí na výživu Janou Krátkou se s vámi podělí o užitečné rady a tipy, které odzkoušely doslova na vlastní kůži. Zjistíte co jíst a jak cvičit, abyste měly postavu, po které toužíte. Pozor! Nejde o žádné teoretické návody, vše je ověřeno životem autorek, které mají skutečně dokonalou postavu. Pojďte se inspirovat a buďte sami sobě hvězdou!... celý text

heliiinka
heliiinka
18.12.2021 odpad!

Hejty na oplácané kamarádky? Nutnost cvičit 6x týdně, jinak budete ošklivý?
Ew tak díky, tohle bylo hrozný. Nepotřebuju motivaci strachem.
Obdivuju jenom jednu věc, že autorky dokázaly působit arogantně i jenom skrze stránky.

m_friedlova
m_friedlova
18.11.2020 2 z 5

Kniha se ke mě dostala jako dárek k objednávce, sama bych po ní nesáhla. Čte se snadno a rychle. Žádné převratné informace v ní nejsou, základ je postavený na stravování ve smyslu sacharidových vln a tréninku v posilovně a kardioaktivitách. Nezklame (očekávání jsem od knihy žádná neměla), ale ani nenadchne (nic nového mi nepřinesla).


mia.com
mia.com
17.11.2020 1 z 5

Mno, mela jsem na Agatu vzdy rozporuplny nazor a tahle knizka to nezmenila. Bylo mi jasne,ze to nebude nic extra,kdyz jsem ji vybirala na albatrosu jako darek k nakupu. Nicmene jsem si ji ze zvedavosti precetla. Jedna hvezdicka je za krasne vizualni zpracovani. Jelikoz ale v oblasti hubnuti nejsem novacek, neprinesla mi zadne nove informace a cela mi prisla odporne povrchni a namyslena. Na jednu stranu chce autorka diky cvičení byt dobra matka a manzelka,ale v uvodu pise o tom, jak kvuli foceni kalendare prisla o mlíko a co uz teda? Spousta rad jsou docela blbosti a povrchni blaboly. Urcite bych knihu nedoporucila laikovi, co chce hubnout. To radeji sahnete po Moje telo od Kristiny Čechové. Ta je pro laiky perfektni. (A ne, nemam zaplaceno za propagaci :D)

Pett01
Pett01
16.07.2017 5 z 5

U této knihy oceňuji možnost nahlédnout do soukromí Agáty, četlo se to skoro samo. Líbivé čtení pro dámy řekla bych, žádné složitosti, vše jednoduché a hezky popsané.

Kačík
Kačík
19.04.2017 3 z 5

Grafický pěkně zpracovaná kniha. První půlku jsem četla poctivě, dozvěděla jsem se i něco nového, zbytek jsem jen prelitla. Trochu jiný pohled, myslím ze stojí za přečtení.

Doubravka1975
Doubravka1975
10.04.2017 3 z 5

začátek knihy mě bavil, pak už jsem to přelítla. Některé rady v pohodě, některé už ne, ale každý si musí stejně najít svůj styl, jak se udržovat a co na jeho tělo a mysl platí. Nemůže brát všechny rady a tipy doslova a řídit se jimi. Knihu jsem si půjčila z knihovny ze zvědavosti jak to Agáta dělá, že vypadá jak vypadá.

Gee.Rocks
Gee.Rocks
29.10.2016 3 z 5

Je to takové půl na půl. Ale nutno říct, že v některých doporučeních jde opravdu o zdraví a Agáta se spoluautorkou jdou zcela proti vědě.

mariva
mariva
08.09.2016 4 z 5

Po knize jsem sáhla spíš ze zvědavosti s ohledem na populární autorku a byla jsem celkem příjemně překvapená. Agáta určitě nevede mladé dívky k anorexii, ale spíš jim ukazuje cestu, jak dosáhnout spokojenosti se svým vzhledem a přitom být zdravá. Podle mě dobré a přínosné rady hlavně pro mladší generaci, ale poučit se můžou i starší.
Jako plus oceňuji i pěkné grafické zpracování knihy.

ClaireM
ClaireM
22.08.2016 4 z 5

Zacatek me bavil a je videt ze Agata se snazi zit zdraveji nez drive. Kazdopadne druha polovina knihy velika nuda. Kniha je psana pro cilovku holky od 12let cca do 20 max bez zkusenosti s hubnutim. Me osobne se nelibi jak popisuje nutricni hodnoty potravin, na to ze se jedna o knihu pro mlade holky je to trochu komplikovane a zbytecne odborne. Jinak napad super a ocenuju ze se Agata do toho pustila. Necekejte navod na anorexii ani typy jak byt vychrtla, popisuje zde zdrave hubnuti a cviceni. Tesim se na dalsi knihu od teto autorky.

anais
anais
14.05.2016 1 z 5

akorát návod pro mladý holky, jak si zničit zdraví, propracovat se k anorexii nebo bulimii

Autoři knihy

Jana Krátká
česká, 1981
Agáta Prachařová
česká, 1985

Kniha Agátina cesta k dokonalé postavě je v

Přečtených44x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených1x
Knihotéce30x
Chystám se číst7x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x