Skandální noc

Skandální noc https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493950/bmid_skandalni-noc-9t7-493950.jpeg 4 405 71

After Hours série

< 2. díl >

Bývalý zápasník Reed Miller celé měsíce tajně touží po dívce svého nejlepšího přítele, ale odmítá ohrozit přátelství kvůli ženě – především ne kvůli takové, která ho nemá zrovna dvakrát v lásce. Teď, když je Darcy znovu volná, je o to více třeba držet se od ní dál. Jenže mezi nimi panuje silná přitažlivost, kterou je obtížné ignorovat, a jakmile dostal jednou šanci ochutnat… kdo ví, co bude dál. Darcy Grantovou už nebaví chovat se slušně a počestně. Hledá vášeň a není pochyb, že Reed je alfa samec, který jí přesně tohle poskytne. Ačkoliv nemá zájem s takovým typem muže chodit, a už vůbec ne, když je to nejlepší kamarád jejího ex, nemůže si pomoct, aby nepodlehla Reedovým zkušeným dotykům. Teď jde jenom o to, stanovit základní pravidla – a doufat, že se jich ten drsňák, co pravidla rád porušuje, bude držet. Pokud ovšem pustí Reeda do svojí postele, má vůbec šanci nepustit si ho i do srdce?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

One Night of Scandal


více info...

Přidat komentář

Majuš333
05.03.2024 5 z 5

"Asi jsem se zamilovala do tvýho péra," prohlásila.
Uchechtl se. "To teda dost předbíháš. Aspoň ho nejdřív pozvi na večeři. Ale to mi teda řekni. Co tě tak dostalo? Délka? Šířka?"
Roztáhla ústa v úsměvu. "Ale ne, to ta představa, jak skvělý bude mít ho v sobě."


Reed a Darcy mali presne tú správnu iskru, ktorá Gageovi a Skyler chýbala...


"Takže to je všechno? Vážně nebudeme nijak komentovat fakt, že jsme společně měli orgasmus v místnosti velikosti kumbálu na košťata?"
Vyprsknul smíchy. "Popsala jsi to tak hezky."
"A jak bys to popsal ty?"
Zabodl do ní pohled. "Udělal jsem se do kalhot, když jsem tě opřel o zeď a ojížděl tě nasucho, zatímco jsem ti jazykem zkoumal mandle."
Darcy prudce nasála vzduch. "Jo...máš pravdu...můj popis byl hezčí. To, jak jsi to řekl ty, mě..."
"To, jak jsem to řekl já, tě co?" zeptal se jí ochraptěle.
"To, co jsi řekl, mě akorát zase rozrajcovalo."

Katka7922
16.02.2024 4 z 5

Opět velmi hezký a rychlý příběh. V téhle sérii se s tím autorka fakt nepáře :-) Líbí se mi, že 100 stránek neřeší námluvy a trable. Je to fakt jen taková oddechovka, ale mě to baví.


Knihotyna
09.02.2024 3 z 5

Druhý díl ze série After Hours a za mě mnohem lepší než první díl! Tady mi to dávalo hlavu a patu - aspoň, co se zájmu Reeda týká :).
Knížka se více méně opět točí kolem vztahu ("aférky") hlavních hrdinů - Reeda a Darcy - sem tam se mihne i vážnější téma.
Reed asi budou můj oblíbený hlavní hrdina této série :). Zalíbila se mi jeho povaha i neuvěřitelná snaha získat Darcy. Oproti tomu Darcy mě nijak zvlášť neuchvátila, trošku mi vadilo, že odsuzovala, aniž by znala a pak si nehodlala přiznat pravdu!
Pokud hledáte něco na pár hodin čtení, kde nebude nouze o vášeň a chemii mezi hlavními postavami, toto je to pravé.
Bohužel to však není něco, co bych četla znovu nebo co by mělo vysoké hodnocení. Na straně druhé mě Reed okouzlil :).
Elle Kennedy chci letos načíst více a dle recenzí jsem začala od nejnižší příčky.

teepe
05.02.2024 2 z 5

Bylo to pro mě utrpení, s vypětím všech sil jsem dočetla, i když mi těch 220 stran trvalo měsíc... kniha kde se prostě absolutně nic neděje, a když konečně se něco děje, je to vyřešeno na jedné straně... Elle miluju, ale tohle je vážně stejně jako první díl bída s nouzí...

Silvisek
23.01.2024 2 z 5

No teda musim rict, ze opet dalsi dil nic moc. Preskakovala jsem radky. Zadny zazrak. Rikam si jestli mam vubec cist dalsi. Ale dle hodnoceni je lepsi. Tak snad

Damonka12
25.12.2023 3 z 5

3,5 autorku miluju, ale tahle kniha je asi ta nejslabší, co jsem od autorky četla. I tak ale byla hodně čtivá a měla jsem ji přečtenou prakticky hned.

Books_by_Dee
20.11.2023 3 z 5

Nečekala jsem zázrak a taky jsem se ho nedočkala. Ono taky vzhledem k počtu stránek se snad ani žádný zázrak čekat nemohl. Jsou to opravdu jenom takové novelky na pár hodin, na večer. Vždyť první dva díly jsem stihla za jeden víkendový den.

První díl hodnotím tak nějak průměrně 3 . Bylo to fajn, ale... Druhý díl se mi líbil o chloupek více 3.25. Tam jsem jim tu touhu věřila o dost více. Jen ta hlavní zápletka mě přišla taková odfláknutá. A třetí díl příjemně překvapil a mám ho na 3.75.

Obecně se mi v knížkách líbili ženské postavy. Konečně nějaké ženské s kuráží. Chlapíci jsou ale děsně sexy s pořádně chlípnou pusou. O erotiku tam není nouze, mám za to že tak 60 % knihy je sex.

Takže pokud hledáte nějakou víkendovou oddechovku plnou žhavých scén, tohle je můj tip.

Knížky se dají číst samostatně, ale děj na sebe navazuje..

Katebe
24.10.2023 4 z 5

Už druhá kniha v pořadí, kdy si říkám,že to autorka umí lépe. Nicméně příběh se mi líbil,ale žádné wow to není. Sladká romanťárna při chladném večeru ke kávě a krbu akorát.

Luciee113
26.06.2023 5 z 5

O dost lepší než první díl... opravdu o dost. Bylo tam jiskření, láska, sex i napětí. Teda si nejde nezamilovat. Byl úžasný!

Lee7
14.06.2023 4 z 5

Milá rychlovka na pár hodin. Na Reeda jsem se těšila, už v prvním díle byly jasné náznaky a on a Darcy jsou suprový pár.

biairicia
19.04.2023 4 z 5

Zase dobrá, nenáročná rychlovka :)

zp87
19.01.2023 3 z 5

Taková rychlovka. Fajn to bylo, ale velmi rychle zapomenu o čem. Bavilo mě to víc než první díl. Vnitřně si dělím knížky, jestli je musím mít doma - tuto ne, stačí půjčit v knihovně.
Reed mě bavil... Myslím že víc než Gage.

Pokud bych ale nevěděla, že autorkou je Elle Kennedy, nepoznala bych to. Což nemyslím jako pochvalu.
Kriminální zápletka hodně odfláknutá.
A nepochopila jsem to shazování AJe... Jakože Darcy sex s ním nikdy neuspokojil a ty řeči kolem toho? Vždyť o něm bude poslední díl! Tak Elle ho nejdřív nastíní jako sexuálního nekňubu a v dalším díle nám bude nastiňovat, jak je sexy a neodolatelný pro hlavní hrdinku? Jako fajn, možná tím chtěla říct, že když pro někoho není sex s dotyčným uspokojivý, může být pak uspokojivý s někým jiným, dalším. S tím pravým - tak to určitě i myslela... Napsané (nebo přeložené) je to ale nešťastně.

Rapeh
28.12.2022 3 z 5

Kniha na jedno odpoledne, když potřebujete vypnout a odreagovat se

avalonek
06.12.2022 3 z 5

Tohle se mi k Elle ale vůbec nehodilo,umí to líp,a to teda mnohem líp..

Nairobi
05.12.2022 1 z 5

Pro puberťačky asi dobrý, pro starší je to o ničem... Elle umí daleko líp

MAU256
23.10.2022 5 z 5

Další krásná jednohubka. Reed byl super, marně se snažil zamaskovat, jak moc ho Darcy přitahuje. I její tehdejší přítel AJ, který je jeho kamarád, si toho všiml. Aj se s Darcy rozešli, ale jako přátelé, oba usoudili, že to bude lepší. Takže teď má Reed šanci dostat svoji lásku, ale nebude to jednoduché. Nechce zradit svého přítele AJe, když by si s ní začal. A dokázat Darcy, že on je ten pravý pro ni, zvládne to? Můžu jen doporučit, knížka je kraťoučká a čtivá.

VercaV
13.09.2022 3 z 5

Další jednohubka ze série. Knížky od Elle miluju, ale tato série je trochu mimo. Reeda jsem si v prvním díle oblíbila, ted mě přišel takový namyšlenéý a nijaký, stejně tak Darcey. Děj byl rychlý, klasické fráze jak je už u Elle zvykem, problémek na konci ve vztahu a rychlé vyřešení. Normálka. Mohli klidně více rozvinout ten problém s prodejem drog, to bylo taky rychle ukončené.
Takový průměr, doufám že poslední díl bude o něco lepší.

princesse
08.09.2022 3 z 5

O malinko lepší než první díl, ale ... Určitě to od Elle není nejpovedenější série. Uvidíme jestli třetím dílem nepřekvapí.

Eva P.
22.08.2022 2 z 5

Překladatelka by měla jít klečet na hrách a autorka by měla buď opustit pokusy o kriminální zápletky, nebo si je alespoň trochu promyslet, dát jim větší prostor a víc je propracovat. Peprné scény ovšem psát umí velmi dobře, takže po této stránce budou čtenářky jistě spokojeny.

Bettybook
20.08.2022 2 z 5

Už jsem se zmiňovala, že Elle Kennedy miluju? Určitě ano. Proto je pro mě tato kniha jako nůž do srdce a absolutně mi neseděla. Už předem jsem byla dosti skeptická, protože v anotaci jsem byla jasně obeznámena s tím, že to bude na styl "jsem zamilovaný do přítelkyně mého nejlepšího kamaráda" trope. A jak já to nemám ráda. Reed v podstatě porušil první pravidlo bratrského kodexu, "bros before your girl" XD Nehledě na to, že se teda Darcy s AJem rozešla, tak stejně je to otřes.
Absolutně jsem nepochopila AJovu klidnou reakci, protože já bych Reeda asi vymazala z povrchu zemskýho. Zkrátka: Knihu jsem dočetla v bolestech, protože si chci přečíst AJův příběh, protože on je jediná postava, která za něco stojí.
Reed a Darcy se chovali jak lobotomové, opravdu. Darcy jsem absolutně nechápala a už vůbec ne to, že poslala k vodě milionovýho chlapa. A to jenom, že ji AJ "nevzrušoval. LOL. Prostě LOL XD
Tahle část mě totálně zabila, cituju Darcy:
,,Chybí mi jeho přátelství," přiznala. ,,Ovšem ten zbytek... Bože, bude to znít příšerně, ale kdykoliv jsme s AJem měli sex, vzrušovalo mě to asi jako rýžový pudink."
Tak za prvé: Co máš proti rýžovému pudinku?
Za druhé: Vážně jsi AJe pomluvila před svýma kamarádkama jako úplnýho impotenta? XD A ani nezmiňuji nepoměr mezi sexuálními scénami a počtem stran.
Jediné, co by se dalo považovat za hezké bylo, jak se Reed ujmul Devona a konec.
Zakončím to stručně. Tato kniha už nikdy víc a od Elle suverénně nejhorší dílo.

Autorovy další knížky

Elle Kennedy
kanadská, 1982
2018  85%Hodnej kluk
2016  86%Omyl
2019  85%Lov
2019  89%On
2017  90%Skóre

Kniha Skandální noc je v

Právě čtených3x
Přečtených528x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených11x
Knihotéce265x
Chystám se číst147x
Chci si koupit44x
dalších seznamech6x