Bouřlivá noc

Bouřlivá noc https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485936/bmid_bourliva-noc-Zvr-485936.jpg 4 355 65

After Hours série

< 3. díl

Už žádný milý chlapík V momentě, kdy AJ Walsh uvidí do baru vcházet tu potetovanou sexy holku, okamžitě v něm zaplane vášeň. Vždycky ho považovali za „milého“ muže – otvíral dveře, kupoval květiny, a rozhodně s nikým nekončil v posteli jen na jednu noc. Ale s tímhle zkaženým andílkem, co na něj špulí rudé rty a dívá se těma neskutečně tmavýma očima? To jo. Dnešní večer nebude o tom být „milý“ Brett Conlonová se snaží přesvědčit svou rodinu, že svou lehkomyslnou divokou stránku už nadobro pohřbila. Nic – a nikdo – by pro její reputaci nebyl lepší než zlatý chlapec AJ Walsh. Uzavřou spolu proto dohodu: pokud pro její rodinu sehraje Přítele Slušňáka, k ní se pak může chovat velmi, velmi neslušně. Tahle jejich jediná pikantní noc se však zvrtne a způsobí spoustu potíží... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

One Night of Trouble , 2014


více info...

Majuš333
Majuš333
10.03.2024 5 z 5

"Nedělej to," nařídil jí, když si všiml, jak se třese. "Nesmíš se udělat. Ne, dokud mi nebudeš sedět na péru."
"Páni. Jsi přivázanej, ale stejně mi něco nařizuješ. Ty máš teda koule."
Mrknul na svůj rozkrok, nestydatě a samolibě. "Jo. A velký. Co kdybys na nich zase zapracovala pusou?"


Výborné zakončenie a zároveň najlepší diel série :)


"Oči se mu zase lesknou. Rozhodně je to láska."
A znovu ho vytrhli z myšlenek na Brett.
"Ježišmarjá," zavrčel na Reeda. "Dej už s tím pokoj."
Jeho kamarád se ušklíbl, postavil se a zastrčil si papíry do podpaží. Gage ho se stejným pobavením následoval.
"Neboj se, už jdeme." Reed se culil. "Budeš mít veškerý soukromí si ho vyhonit při myšlenkách na tu svou dámu."

snilek.holka
snilek.holka
02.03.2024

Poslední díl téhle série a bezesporu ten nejlepší. A i když mám pocit ze celá série byla uspěchaná, tak tady ti vadilo určitě nejmíň.


Katka7922
Katka7922
24.02.2024 5 z 5

Tenhle kousek byl opravdu ze všech nejlepší.
Mělo to děj, rychle to ubíhalo a mělo to i opravdový příběh :-)
AJ mi bylo líto. To jakou dobu si hrál na jiného "dokonalého" syna, kámoše a přítele muselo být ubíjející. Až jednoho krásného dne se mu ten jeho "dokonalý" plán zvrtnul a to tak, že se zamiloval do rebelky Brett.
Scénka ze svatby gayů a to jak to pak popisoval Brett to bylo fakt neskutečně vtipné. Zase v tom bylo poznat, že je to práce Elle Kennedy.

Knihotyna
Knihotyna
14.02.2024 4 z 5

Poslední díl ze série After Hours od Elle Kennedy. Tentokrát příběh AJe.
Nechtělo se mi tomu věřit, ale tento díl je asi opravdu nejlepší :D! Stejně jako druhý díl je vystavěný na nějakém poznání či zalíbení - zkrátka i když je to aférka, má to nějakou historii :)!
AJe jsem v předchozích dílech vnímala dost nevýrazně, v tomto díle se ukáže proč. Brett je svérázná hlavní hrdinka, která vyrůstala mezi muži a je to znát! :D V tomto díle se navíc ocitáme v prostředí tetovacího salonu - i když jen okrajově :).
Předsudky, pocit viny i zklamání.
Není to ta nejlepší kniha, ale na oddych fajn :). Doporučuji hlavně pokud se chcete dozvědět co znamená zkratka AJ! :)

Jakou romantiku/erotiku jste naposledy četli? :)

Silvisek
Silvisek
25.01.2024 2 z 5

No opet nic moc. Preskakovala jsem radky. Tato serie me opravdu zklamala

Books_by_Dee
Books_by_Dee
20.11.2023 4 z 5

Nečekala jsem zázrak a taky jsem se ho nedočkala. Ono taky vzhledem k počtu stránek se snad ani žádný zázrak čekat nemohl. Jsou to opravdu jenom takové novelky na pár hodin, na večer. Vždyť první dva díly jsem stihla za jeden víkendový den.

První díl hodnotím tak nějak průměrně 3 . Bylo to fajn, ale... Druhý díl se mi líbil o chloupek více 3.25. Tam jsem jim tu touhu věřila o dost více. Jen ta hlavní zápletka mě přišla taková odfláknutá. A třetí díl příjemně překvapil a mám ho na 3.75.

Obecně se mi v knížkách líbili ženské postavy. Konečně nějaké ženské s kuráží. Chlapíci jsou ale děsně sexy s pořádně chlípnou pusou. O erotiku tam není nouze, mám za to že tak 60 % knihy je sex.

Takže pokud hledáte nějakou víkendovou oddechovku plnou žhavých scén, tohle je můj tip.

Knížky se dají číst samostatně, ale děj na sebe navazuje..

Katebe
Katebe
25.10.2023 5 z 5

Z celé trilogie se mi tento díl líbil nejvíc. Přesto má autorka lepší knihy.
Nemůžu si pomoct, ale byť psala o dospělých mužích, kteří vedou noční klub, tak podvědomě v nich pořád vidím ty hokejisty z Briaru a ne dospěláky.
Tento příběh je opět pohodovka k přečtení za jeden den.

Ála1968
Ála1968
27.09.2023 5 z 5

Krásné zakončení celé série.Ani se nedivím, protože autorka patří mezi Topky a její knihy jsou úžasné

Ála1968
Ála1968
27.09.2023 5 z 5

Skvělý konec.Myslím, že se celá série povedla.Autorka patří mezi Topky, takže se ani nedivím

sharina
sharina
12.09.2023 4 z 5

Já mám autorku velice ráda, jelikož jsou to knihy, kterými si člověk zpříjemní jedno až dvě odpoledne. Je to slabší série, než na co jsem od autorky zvyklá, přeci jen takovéhle zápletky opravdu patří (podle mě) na ty školy, než k dospělým mužům. Ale svým vlastním způsobem si mě získala druhá kniha, Reeda jsem si skutečně zamilovala a u třetí knihy, příběh AJ-e mě i rozbrečel, tudíž nejde si ji neoblíbit.

Luciee113
Luciee113
26.06.2023 5 z 5

Ze začátku jsem byla z chování AJ rozpačitá. Nějak jsem tomu nerozuměla a vůbec mi to nesedělo.... A pak, když autorka začala odhalovat jeho minulost, jeho osobnost... Prostě mě to chytlo. Fakt super vymyšlený i napsaný.
Když to pěkně všechno shrnu: vlastně jsme o něm doteď věděli tak velký kulový... :)

Lee7
Lee7
14.06.2023 4 z 5

Všechny díly série jsou rychlé pohodové čtení. Asi nejvíc vtipné, hlavně akce sejdeme se v baru :D tady bylo více dramatické v rodině, přesto náboj vášně zůstal.

johana3160
johana3160
13.05.2023 3 z 5

(SPOILER) Tohle je asi jedna z nejslabších knih EK. Prijde mi jako by ji tahle serie nesedla. Chce psat o drsných majitelich klubu ale at uz se k tomu postavi jak chce vzdycky z nich nejak vylezou hokejisti z Briaru. Dokonce i AJ. Ze se rad mlati? Ze chce drsnej sex? Tohle z nej nedela uchylneho drsnaka nebo jak to napsat. A jeho přizpůsobování se rodicum do te miry ze temer potlačí celou svou osobnost z nej dela chudinku. Tohle neni chlap.. tohle je kluk ktery poznal sam sebe. A Brett vyspěla jeste pred AJ, zacala bojovat za to co chtela. Presto to nebyly nijak zajimave postavy. A pribeh byl nuda. I tak je v tom citit autorcin styl, takze je to ctive a rychle to mizi pod rukama. Jen bych chtela neco vic a EK ma na vic ve svem stylu.

biairicia
biairicia
07.05.2023 3 z 5

Opět čtivé, ale za mě slabší, než předešlé díly. Přišlo mi to takové více laciné.

alzbeta2843
alzbeta2843
05.02.2023 3 z 5

Súhlasim s niektorými komentármi, že kniha nevyzerá, že by ju písala autorka Elle Kennedy, ale skôr pripomína knihu, ktorú chcete stihnutím napísať pred deadlinom.

Veľa nedotiahnutých vecí sa mi tu zdalo. Na mňa táto kniha nefungovala. Možno kvôli tomu, že som nečítala ostatnè príbehy zo série a tak som sa nevedela napojiť alebo mi jednoducho kniha nesadla.

Polovicu knihe som sa nevedela zbaviť pocitu, že ten príbeh je príliš plytký a nezachádza do detailov. Druhá polovica knihy už bola lepšia, ale nenadchla ma tak ako by som čakala od tejto autorky.

MilackovaN
MilackovaN
31.01.2023 5 z 5

Za mě nejhezčí díl série. Přišlo mi, že tento díl byl propracovanější, měl hlubší myšlenku a děj odsýpal. AJ jsem si zamilovala už od prvního dílu a jsem ráda, že se díky Brett našel.

Rapeh
Rapeh
13.01.2023 4 z 5

Relaxace a odpočinek u knihy zaručen, nevím kterou knihu ze serie označit za nejlepší. Pravděpodobně tuto

avalonek
avalonek
25.12.2022 3 z 5

Jako klasicky stejný námět.Ale prostě mě tohle k Elle nesedí,je to takové chudé,bez vtipu,bez vášně.Mě to k Elle prostě nesedí,ona píše úžasně a tohle je takový průměr..Dočetla jsem a doufám,že se mi dostane do ruky od ní zase něco mnohem lepšího. ..

VercaV
VercaV
04.11.2022 4 z 5

Miluju Elle a její styl psaní. Nastavila vysokou laťku u série Off Campus a Briar-U. První dva díly byly dobré, ale neměly ten šmrnc jako jiné knížky. Ale třetím dílem to značně napravila a už tady byla cítit ta "pravá" Elle.
Celé mě to bavilo, nejvíc ze všech dílů. Postava AJ byla skvělá, strašně sympatický a hodný mladík. Líbí se mi, jak se to pořád propojuje, jsou tu i postavy z předchozích dílů. Líbilo se mi, jak AJ našel sám sebe a vyřešil si, co ho trápilo, díky čemuž se mohl posunout dál.
Byla to taková jednohubka, ale sladká tečka na závěr. Nechyběly erotické scény, ani problém ve vztahu. Za mě určitě nejlepší díl série, moc sem si ho užlila. A ten závěr je jen pěkná tečka.

MAU256
MAU256
30.10.2022 5 z 5

"Já nemůžu být s duchem. Chci tebe, AJi - skutečného, každou tvoji část. Chci tě celou dobu, nejen v soukromí, ale před celým světem, a dokud se nepřijmeš takový, jaký jsi, nemůžu s tebou být. Je mi líto." A pak byla pryč.

Poslední díl série. Nevím, který se mi líbil víc. V tomto díle se AJ konečně stane sám sebou a k tomu mu dopomůže Brett - dívka, která ho upoutá natolik, že ji v baru sbalí na "jednu noc". Je to však tak dokonalé, nemusí předstírat, může být sám sebou, najednou zjistí, že jí nechce jen na jednu noc. Byla to taková krásná jednohubka, doporučuji přečíst celou sérii.

Štítky knihy

erotika

Autorovy další knížky

Elle Kennedy
kanadská, 1982
2018  85%Hodnej kluk
2016  86%Omyl
2019  85%Lov
2019  89%On
2017  90%Skóre

Kniha Bouřlivá noc je v

Právě čtených5x
Přečtených470x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených13x
Knihotéce250x
Chystám se číst183x
Chci si koupit53x
dalších seznamech5x