After 1–5 (box)

After 1–5 (box) https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455914/mid_after-1-5-box-63c2c0fb15078.png 4 55 5

After série

Romantická série AFTER spisovatelky Anny Todd vycházela nejprve na knižním webu Wattpad, kde ji autorka uveřejňovala pod pseudonymem Imaginator 1D. Záhy po zveřejnění se dostavil obrovský ohlas čtenářů, zejména fanoušků fanfikcí a populární hudební skupiny One Direction, jíž je příběh Tessy a Hardina volně inspirovaný. Netrvalo dlouho a oblíbená série, která se pyšní více než miliardou přečtení online, se dočkala i knižního vydání. První dvě knihy byly úspěšně zfilmovány, hlavní role ztvárnili Hero Fiennes Tiffin a Josephine Langford.... celý text

Literatura světová Dívčí romány
Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

After Boxed Set


více info...

Přidat komentář

Reader-Hel
29.07.2023 2 z 5

Napíšu recenzi na celek, nechci to rozepisovat po dílu. Viděla jsem nejprve filmy, než jsem četla knihy a i ty jsem pár let odkládala. Nejsem typ na náctileté problémy, ale film mě upoutal. Proto jsem se rozhodla pro knihy.

I přesto, že jsem znala dej mě knihy bavily. Jen první díl nejvíc a další méně a méně.

Ve filmu jsem měla Hrdina ráda a Tessu jsem moc nemusela. V knize jsem Hrdina nesnášela za jeho aroganci a hlavně za tu sázku.. A Tessu jsem samozřejmě nesnášela taky. Občas jsem si klepala na hlavu, co má zase za problém a co řeší. I když jsem jí v mnoha ohledech chápala.

Celkový dojem je fajn, jen prostě muselo být furt nějaké ale. Samý problém... Autorka zřejmě chtěla vymáčknout co nejvíc.

Makaja
27.09.2022 3 z 5

Zhodnotím jako celek, nechce se mi u každé knihy.... jedničku jsem četla dávno, Hardig i Tessa mě tak štvali, že sem neměla potřebu pokračovat v sérii. Teď se mi dostaly pod ruku ostatní díly, přečetla jsem do knihy 4, tedy uzavření příběhu. Celkově tomu nejde dát víc jak tři hvězdy s velikým přihmouřením obou očí. Druhý a třetí díl byl ještě horší než první, oba furt ode zdi ke zdi, jeden ano, druhý ne a zas naopak, logičnost jejich počinů nulová ... čtvrtý díl celkem ušel, jen ten epilog bych ani nemusela. Ale co se čtivosti týče, tak jo, čte se to dobře a člověk se nenudí.


Marcela14
26.07.2021 3 z 5

žádnej zázrak, knihy me bavili ale hardin mi neseděl.

ErčaV.
13.02.2021 5 z 5

Knihy jsem přečetla jedním dechem a jsem z nich nadšená.

LaDouche
23.11.2020 5 z 5

Po shlédnutí filmu (dost chabého, musím podotknout) jsem zjistila, že je podle knižní předlohy. Neváhala jsem a začala jsem číst první díl, čímž se stalo pro mě něco nečekaného. Nemohla jsem se odtrhnout, můj život šel stranou a byly tady jen knížky After. Četla jsem a četla, jeden díl za druhým. Příběh Tessy a Hardina mě neskutečně pohltil, vše jsem prožívala s nimi, v příběhu byly neustálé zvraty, což člověka nutilo číst dál a dál. Konec čtvrtého dílu jsem probrečela. Díkybohu za to, jak to skončilo, jinak bych to asi nedala. Příběh člověka opravdu neskutečně vtáhne, jedny z nejlépe napsaných knížek, které jsem kdy četla...

Štítky knihy

milostné romány americké romány

Autorovy další knížky

Anna Todd
americká, 1989
2015  77%Polibek
2015  74%Přiznání
2016  78%Tajemství
2016  79%Pouto
2020  69%Před námi

Kniha After 1–5 (box) je v

Právě čtených4x
Přečtených73x
Doporučených9x
Knihotéce24x
Chystám se číst23x
Chci si koupit23x
dalších seznamech1x