AC/DC: Maximální rock & roll

AC/DC: Maximální rock & roll https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/25912/mid_ac-dc-maximalni-rock-roll-Pgw-25912.jpg 4 60 7

Před sto padesáti miliony alb předváděli AC/DC nezapomenutelnou show v pořadu COuntdown televize ABC - Bon Scott oblečený při jedné příležitosti jako školačka z pekla, Angus Young utopený v kostýmu gorily. Během třiceti let, která od té doby uběhla, provázela tahle kapela první sexuální zkušenosti, opilecké tahy, bitky, svatby, porody, pohřby, nová auta a tetování milionů lidí od Bruselu po Brisbane, od Montréalu po Manchester a všech místech mezi nimi. AC/DC se dokázali vzpamatovat z Bonovy tragické smrti v roce 1980 a hořkosladkou ironií je, že se teprve poté, s příchodem jeho nástupce Briana Johnsona a deskou Back In Black, usmála na kapelu štěstěna a přišla celosvětová sláva. AC/DC ani dnes nejeví žádné známky opotřebování a stali se spíše institucí než kapelou. No jen si zkuste představit, jaký by byl svět bez nich ...... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Hudba a zpěv

Vydáno: , BB art
Originální název:

AC/DC: Maximum Rock'n'Roll , 2006


více info...

Přidat komentář

ozzak
12.06.2022 5 z 5

Perfektní knížka o jedné nejvecich ikon rockové hudby ac/DC. Doporučuji všem příznivcům této legendy

GuitarPhil
22.09.2018 5 z 5

Naprosto perfektní kniha nejen pro fanoušky této rockové veličiny. Doporučuji k přečtení i aktivním hudebníkům, skutečně poučné čtení.


Vendulik
01.08.2016 3 z 5

Jsem z této knihy zklamaná. Skoro žádná zmínka o členech a místy jsem našla taky pravopisné chyby.

endyamon
10.04.2016 5 z 5

Skvela zalezitost, cita sa to samo. K tym par negativam, co kniha ma: paradoxne, cim novsie obdobie, tym menej do hlbky ide. Inak povedane - Bonova era poctiva, Brianova tak trochu z rychlika. A odchody clenov su vseobecne vybavene tak na dva riadky.
Na druhej strane je tu popisana neuveritelna pracovitost kapely, sympaticka zasadovost a buldocia vytrvalost. Nedivim sa, ze AC/DC su dnes tam, kde su (vo vlastnej lige).
Povinnost for those about to rock!

Disease
07.09.2015 4 z 5

Ke konci se to sice (jak většina těchto knížek) zvrhne v tak trochu "statistickou ročenku", ale vzhledem k tomu, že to není výpověď člena kapely (ty mám nejradši) ale novinářský kompilát, je to silně nadprůměrná záležitost.

Rudykri
29.07.2015 5 z 5

Maximální porce informací o kapele, albech, turné a všem okolo. Ucelené dílo, které by měl mít každý fanda "ejsíček" mít vedle takových alb jako High Votlage, Highway to Hell nebo Back in Black.

Adamska
12.10.2013 5 z 5

Skvělej pohled na jednu z nejvlivnějších a (podle mě) nejlepších rockových kapel. Jejich příběh od počátku až do nedávné minulosti. Pro každého fandu povinnost!