Abeceda - Příběhy zvířátek

Abeceda - Příběhy zvířátek https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/287971/bmid_abeceda-pribehy-zviratek-Twq-287971.jpg 5 7 5

Obrázkové příběhy zvířátek od autorky Aleny Schejbalové jsou určeny malým dětem, zvláště předškolákům. Jsou řazeny abecedně tak, aby si děti podle názvu zvířátka zapamatovaly začáteční písmenko. Bohatě ilustrované příběhy mají přilákat děti ke snaze podílet se pomocí obrázků na samostatném čtení.

Žánr:
Pro děti a mládež

Vydáno: , Akcent
více info...

Přidat komentář

SousedovicTon
04.11.2019 5 z 5

Hezké a pro tříleté dítě snadno srozumitelné příběhy. Ten nápad s obrázky místo slov se nám moc zalíbil.

efka.saf
18.08.2019 5 z 5

Hezká knížka s již dávno osvědčeným způsobem, jak zapojit děti do vyprávění příběhu. Jednotlivé pohádky mají ideální délku na jedno čtení, jsou poučné a končí optimisticky. Jenom pes kdyby na konci nepůsobil jako neschopný srabík :-D.


Medunkavera
21.10.2018 5 z 5

Prohlížela jsem si knihy ve svém oblíbeném obchůdku a došla jsem k regálu dětských knih a tato kniha mně zaujala. Je to to vydání z tohoto roku, kdy má kniha krásně bílou obálku a na ní jsou zvířátka.
Tak.. jakoby tam vévodí pejsek - ten je uprostřed - nalevo je kačer, napravo prasátko a v popředí je pět kuřátek. Líbí se mi to prasátko, které rádo slupne cokoliv a které má velice udivený výraz a pootevřenou tlamičku a dívá se na jednoho z těch pěti kuřátek, jak baští žížalu.
V knize najdete hezké povídání o zvířátkách a to podle abecedy.
Takže.. pod písmenem A, je andulka, pod písmenem B, je beruška, pod C, je cvrček, pod D, je drozd, pod písmenem E, je emu a tak to jde dál a dál. Končí to písmenem Z a tam je zajíc. U každého toho zvířátka, nebo ptáčka, nebo brouka je hezké vyprávění o tom, jak zvířátko vypadá, kde žije a tak..
Moc hezká kniha.
Teď z ní čtu naší kočičce. Až budu mít vnoučata, budu z knihy číst jim.

VENDY28
18.09.2017 4 z 5

hezká knížka.

iva23
10.11.2014 5 z 5

Moc hezká knížka, abecedně jsou zde představena některá zvířata, malí čtenáři nebo posluchači se dozví, kde které zvíře bydlí, co rádo jí, koho se bojí atd. Některá slova jsou nahrazena obrázky, tak děti mohou pomáhat při čtení.