999 rad pro domácnost

999 rad pro domácnost https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/107137/999-rad-pro-domacnost-107137.JPG 4 9 3

Zabezpečit správný chod domácnosti není vůbec snadné; nakonec celá tato řada povinností, pochůzek, drobných či větších prací, které se prostě udělat musí, zůstává většinou na ženě. Dnešní ženy jsou emancipované, vykonávají nejrůznější, i vysloveně mužská povolání, ale každá žena, ať už je lékařkou, televizní hlasatelkou nebo dělnicí, má na starost i domácnost. Musí uklízet byt, prát, žehlit, zašívat, musí být dobrou kuchařkou, dobrou hostitelkou, musí umět hospodařit s penězi. Hospodyní se žena nerodí, ale postupně se jí stává. Žádný univerzální návod, jak se stát dobrou hospodyní, neexistuje a nenajdete ho ani v této knížce. Každá žena však jistě přivítá jakoukoli dobrou radu nebo zkušenost, která jí pomůže. Především vám, ženám, předkládáme rady a návody, které nemusí být vždycky jedině správné a možné. Berte je pouze jako doporučení. S některými možná nebudete souhlasit, protože samy znáte lepší postup nebo prostředek, ale i srovnání jiných názorů s vlastními zkušenostmi je jistě užitečné. Pokud vám naše knížka starost o domácnost alespoň trochu usnadní a ušetří vám čas, splní svůj účel.... celý text

Literatura naučná Dům a byt
Vydáno: , Lidové nakladatelství
Originální název:

Maleňkije sekrety domašnego chozjajstva , 1984


více info...

Přidat komentář

vvikingg
08.02.2024 4 z 5

Povedená příručka fígle v kuchyni, které už znali naše babičky, plus další neocenitelné rady v domácnosti stále platné i když o moderních čistících prostředcích neměli dříve ani ponětí,ale dovedli si poradit.

JancaMia
13.02.2023 4 z 5

Některé rady stále platí, jiné jsou úsměvné a poplatné době kdy kniha vznikla .. rady příjemně doprovází ilustrace pana Neprakty .


Daniela
05.03.2020

Rady nad zlato, fakt jsem nevěděla dost toho a nyní vím.

Štítky knihy

domácnost úklid rady, tipy, nápady opravy a údržba

Kniha 999 rad pro domácnost je v

Přečtených14x
Knihotéce41x
Chci si koupit1x