8 základních lekcí vojenského výcviku pro podnikatele

8 základních lekcí vojenského výcviku pro podnikatele https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/321608/bmid_8-zakladnich-lekci-vojenskeho-vycvi-e5g-321608.jpg 3 7 3

Jaký je rozdíl mezi úspěšným a neúspěšným podnikatelem? Jedním ze základů úspěšného podnikatele je oplývat stejnými dovednostmi, hodnotami a vůdčími schopnostmi, jakým se učí vojáci. Autor nás provází vlastní zkušeností ze služby v americké armádě a ukazuje, proč tolik bývalých vojáků uspělo ve své podnikatelské kariéře. Čtenář se v knize naučí, jak aplikovat vojenské metody ke zlepšení svých výsledků v podnikání.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Vojenství , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Pragma
Originální název:

8 Lessons in Military Leadership for Entrepreneurs , 2015


více info...

ZůzaSomolka
ZůzaSomolka
14.12.2022 4 z 5

Některé knihy mě odrazují svoji obálkou či názvem, tohle je bohužel jedna z nich. Ani začátek mě moc neuchvátil - bylo potreba se prekousat pocatecnimi grafy a statistikami z USA, ktere me vubec nebavily a prisly mi pro me nerelevantni. Ale cim se kniha blizi vic ke konci, tim je zajimavejsi a hodnotnejsi. Hodne se mi libila pasaz o uceni.

janulka1310
janulka1310
10.10.2022 3 z 5

Základní Kiyosakiho principy jsou jasné a srozumitelné, líbí se mi a je dobré se jimi řídit. Akorát, že Kiyosaki není spisovatel. Tzn. kniha sama o sobě je spíše slabší, velmi často se opakují stejné myšlenky, ale i příběhy a věty. A to knize ubírá na kvalitě.


Andráse de la
Andráse de la
11.03.2020

Vojáci se v armádě učí vůdčím schopnostem? Od kdy? Učí se poslouchat, ne velet ani vést.
Jsou tam velitelé různých oddílů/útvarů (malé procento ve srováním s řadovými pěšáky) a ti se na to samozřejmě můžou vypracovat i z pozice pěšáka. Ale rozohodně se to v té armádě neučí, jak vést, jak postoupit. To už je na nich samotných, aby se sami prosadili a povýšili. Stejně jako v životě. Nikde se neučí jak uspět, prorazit, zbohatnout atd. To se většinou člověk musí naučit sám.