77 pravidel pro úspěšná přání

77 pravidel pro úspěšná přání https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/163372/77-pravidel-pro-uspesna-prani-163372.jpg 4 35 6

Přát si můžete v každém věku – lhostejno, zda jste dítě, nebo stařec, teenager, nebo v nejlepších letech. Ať objednáváme, přejeme si nebo pochybujeme – vše probíhá výhradně podle zákona přitažlivosti. A fascinující je, že úspěšná přání nemají žádné hranice. Přát si můžete prakticky cokoliv – Váš život bude pak šťastnější Pierre Franckh nám ve své knize 77 nejúspěšnějších pravidel pro přání ukazuje, jak můžeme pomocí správných přání obrátit svůj život k lepšímu. Ve své knize nám předkládá 77 nejúspěšnějších pravidel pro přání z těchto oblastí: láska & partnerství – děti & rodina – zdraví & wellness – povolání & kariéra – úspěch & majetek – jak si přejí děti – neobvyklá přání. Tato pravidla tvoří do jisté míry základ všech přání. Jak s tím začít a dosáhnout splnění našich přání, radí efektivním způsobem tato kniha.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Anag
Originální název:

Die 77 Erfolgreichsten Wunsch Regeln , 2011


více info...

Přidat komentář

Fiddis
31.03.2024 5 z 5

Před pár lety jsem četla "Jak si správně přát", byla skvělá a tato kniha od stejného autora mi přišla, že to tak nějak shrnula a vypíchla to zásadní. Člověka to posouvá vpřed už jen když to čte, ale je mi jasné, že tento způsob uvažování není pro všechny. Nicméně věřím, že každý si z toho může něco vzít.

Elea
08.01.2024 2 z 5

Celou dobu jsem měla dojem, že čtu Zákon rezonance, někdy možná trošinku rozšířený o jednu nebo dvě věty, jinak nic nového.


Ennie
29.07.2018 3 z 5

Přišlo mi, že se to pořád opakuje - v podstatě je to stejné jen jinak řečeno, aby se to roztáhlo na těch 77 pravidel. Myslím si, že pokud někdo o Zákonu přitažlivosti skoro nic neví, tak je to docela dobrá kniha - jinak nenabízí nic nového :).

Za mě od autora spíše doporučuji "7 klíčů k lehkosti bytí" a "Jak si správně přát".

Zlajda95
30.01.2018 3 z 5

Když člověk zapomene, že se jedná o ezoteriku, dalo by se říct, že se jedná o soubor pravidel pro pěstování sebelásky a naučení optimismu. Některé věci mi připadají zbytečně rozpitvané - asi to bylo nutné pro vytvoření krásného počtu "77". Někdy je méně, více :-)

Betyty
06.08.2015 5 z 5

Shrnutí pravidel všech předchozích knih. Knihy autora Franckha mi pomohly stát se lepším člověkem.

Moňule13
10.10.2013

Pěkné shrnutí pravidel z předchozích knih. Pierrovy knížky mám moc ráda a díky nim jsem začala některé věci dělat jinak a rozhodně se dívám na svět pozitivněji.