666 anjelov

666 anjelov https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/509223/bmid_666-anjelov-zQ7-509223.jpg 4 23 6

666 série

< 3. díl >

Zlo nebolo ešte nikdy tak blízko. Peklo ani zďaleka nezavrelo svoje brány. Temno sa pomaly prikráda z hlbín zatratenia. Misky váh sa nahli a balansovanie na hrane je riskantné. Kto padne a kto sa stane víťazom? Pred Vivien stojí skúška, v ktorej nesmie zlyhať. Lenže čo ak uspieť v nej nie je možné? V hre je priveľa, a ona môže stratiť úplne všetko. Séria 666 sa blíži do finále, v ktorom vás čaká jazda, na ktorej si budete musieť strážiť vlastné duše... Fenomenálne finále vás navždy zmení!... celý text

Přidat komentář

TerkinKnižnySve
07.11.2023 5 z 5

Záverečný diel trilógie 666 - toto bola neskutočná jazda, od začiatku až do konca to bol jeden boj za druhým , na jedno víťazstvo dve prehry, nedýchala som a stále len trpla čo si pre nich osud opäť prípravy.
zakončenie prvej časti knihy bolo ohromujúce ale úplný záver knihy to bolo niečo neskutocne a geniálne.

Zhodnotenie celej trilógie - Emily opäť vytvorila jeden skvelý fantasy svet, ktorý vyrážal dych každou jednou prečítanú stranou a celá trilógia bola úžasná a fantastická. Určite každému milovníkov fantasy túto trilógiu odporúčam !

Mon.CouCou
13.09.2023 5 z 5

(SPOILER) Věděli jste, že 50 odstínů vzniklo fanfiction z Twilight ságy? E. L. James dokázala něco, co většina tvůrců fanfikce ne vytvořila originální dílo, které se těší nadměrné popularitě.
Troufám si říct, že při čtení série 666 od Emily D. Beňové jsem měla podobný pocity, jako když jsem kdysi četla obě tyto série a i když Emily nepsala fanfiction, stvořila dílo, které kdyby vyšlo v Americe, stal by se jistě také celosvětově známý hit.

666 duší
666 démonov
666 anjelov

Série vypráví o Adrianovi, který je synem samotného ďábla. Žil prokletý život a nakonec uzavřel se Satanem dohodu. 3000 duší přinese peklu a poté získá svobodu. Ačkoli mu prvotně přišel návrh jednoduchý, temnota jej pohlcovala čím dál více a v tomto kšeftu uvízl přes 700 let.
Píše se současnost a 666 duší mu ještě zbývá... než mu zkříží cestu květinářka Vivien. S jejími pravými rodiči měl tu čest. Jenže tuto ženu stvořili samotní andělé. Její duše je čistá. Přesto jí je přitahován víc, než si chce sám přiznat. A prozradím vám tajemství. Je to vzájemné. Dá se hovořit o lásce? Nebo jen živočišné pudy? Jasné, vždyť jde o posla Lucifera, umí v tom chodit. Svede Vivi z cesty? Nebo ho napraví?
Druhý díl začne velmi bolestně. Vždyť ani archanděl Gabriel nedokáže pomoci. Nebo ano?
A teď otázka-jak si představujete samotné peklo? Teplíčko? Kotle? Čerti? Tak zapomeňte! Tady jde vážně o PEKLO, o jaké by žádná smrtelná duše nesnila. Navíc... ve hře máme mstivou dceru Satana, Darien, která tvoří i ve třetím díle lstivé nástrahy.
Propadne duše Vivien do zatracení? Najdou ráj na nebi? Nebo jaké je jejich poslání? Vždyť Bůh je všemocný. Nebo ne?


Tleskám sérii, kterou Emily stvořila. Je úžasná, čtivá, originální, i když čímsi mi připomínala známé, již zmiňované série. Možná tou chemií mezi hlavními hrdiny? Eroticky nabité jsou všechny díly. Jediná smůla autorky je, že se nenarodila v anglosasky hovořících zemí, a tak tento úchvatný démony nabitý příběh bude lahodit jen našim očím. Tak si rozhodně nenechte ujít tuto mimořádnou sérii a já se moc těším, co sis na nás připravila dál, Emily


Matri
21.02.2023 4 z 5

Výborná séria a výborné zakončenie. Všetko bolo objasnené, uzavreté, srdiečka lietali. Som spokojná ;-)
Celej sérii dávam 4/5

Bryel
11.02.2023 5 z 5

Miluju ten pocit, když vím, že jsem na koni a mám tě zcela ve své moci.
Protože ti to dovolím.
Protože mi nedokážeš odolat.
Miluju tě víc než svůj život, anděli můj.

666 potřetí. Úžasné završení! Excelovaly skvěle napsané charaktery a navzdory romantické lince kniha neztratila temný a tajemný ráz. Ten trošku uspěchaný konec budu chvilku vydýchávat, jak jsem plná emocí a dojmů, přesto nemůžu než hodnotil plným počtem. Celou sérii vřele doporučuju!

moma08
06.02.2023 5 z 5

Jsem ráda, že jsem na tuhle sérii narazila a ve finále i smutná, že už vlastně skončila...Bude mi moc smutno..

evineckY
03.02.2023 5 z 5

Pěkné zakončení celé série :-)