30 dní touhy

30 dní touhy https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/453567/bmid_30-dni-touhy-shN-453567.jpg 4 153 39

30 dní série

1. díl >

Erotický román o mladé vdově Alysse, které manžel těsně před smrtí věnoval 30 karet s různými erotickými úkoly. Rob si přeje, aby jeho milovaná po jeho smrti tyto úkoly postupně plnila. Doufá, že si i bez něj bude pořádně užívat života a snad i najde novou lásku. Lyssa nejdříve karty založí hluboko do šatníku a je přesvědčena, že je nikdy nebude hledat. Rob jí stále chybí a na lechtivé hrátky nemá ani pomyšlení. Jednoho dne, když se vrací domů z práce, však u dveří vedlejšího bytu vidí atraktivní mužský zadek. Právě se sem stěhuje její nový soused Harrison. A Lyssa si uvědomí, že je čas splnit Robových třicet úkolů. Nejdříve nesměle nakoupí nezbytné pomůcky v sexshopu a postupně se pouští do výzev. První úkoly zvládne sama, ale brzy se bez milence neobejde. Harrison je po ruce. Je pohledný, hezky voní a ve městě není na dlouho– skvělý materiál! Navíc je svolný a má zadek k nakousnutí. Lyssa a Harrison spolu překonávají jednu výzvu po druhé. Jde jim to spolu opravdu dobře a zpočátku oběma vyhovuje, že jde jen o nezávazný sex. Jenže když se jejich dobrodružství začne blížit ke konci, Alyssa si uvědomuje, že si od jejich vztahu přeci jen přeje víc…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Metafora
Originální název:

30 Days , 2015


více info...

Přidat komentář

Zabza98
03.04.2024 2 z 5

Hezký příběh..ale..nějaké výrazy jak z laciného porna, chvilkama jsem měla pocit, že čtu pouze porno..ale příběh sám o sobě byl povedený, je to taková hodně oddychovka, ale nic co bych si přečetla víckrát

Ewe291
24.11.2023 2 z 5

Taka slabsia romanticko-eroticka kniha , ktora mala aj nieco do seba. Na zahnanie nudy celkom dobre a citala som aj horsie takze toto je taky priemer


knihomolka_eli
18.07.2023 3 z 5

Ku knižke som sa dostala v rámci knižnej štafety od Márie Bolovej, ďakujem :)

Hlavná hrdinka Alyssa je mladou vdovou. So smrťou svojho manžela Roba sa ale vyrovnať nedokáže. Pred smrťou jej daroval 30 kariet s rôznymi erotickými úlohami. Dúfal, že si bude znovu užívať život a snáď nájde aj novú lásku. Alyssa sa dlho na tieto karty anilen nepozrie...až kým nestretne nového suseda...

Už podľa názvu je jasné, že ide o knihu nabitú sexom a erotikou. Alyssa a Harrison sa spoločne dajú na plnenie erotických úloh z kariet. Tieto výzvy im idú veľmi dobre, no hoci má ísť len o nezáväzný sex, srdciam rozkázať nedokážu.

Z postáv sa mi veľmi páčila Alyssina staršia susedka - pani Le Pageová a jej manžel. Bola veľmi sympatická, milá a múdra žena.

V knihe mi chýbalo viac info o Harrisonovi. Napriek tomu, že záver bol samozrejme predvídateľný, som jeho ako hlavného hrdinu nejako viac nespoznala. Dosť mi vadilo ako Alyssa stále všetko porovnávala s Robom, alebo so zážitkami z ich spoločného života, aj keď je to možno pochopiteľné, mne to občas fakt liezlo na nervy.
A dosť ma iritoval preklad erotických scén...tie použité výrazy, ach jaj :) poslednú sexscénu som už len preskakovala očami.
Knihu hodnotím na 3*z 5, dá sa pri nej fajn vypnúť a hoci tento žáner často nevyhľadávam, bola príjemnou oddychovkou a pri niektorých scénach som sa riadne nasmiala.

dooky
29.12.2022 5 z 5

Mě to přišlo úžasně sexy. Ano, i mě vadily spoďárky, čičinka a podobné výrazy, ale to řeším v každé druhé knize a snažím se na ty slova příliš neupínat při hodnocení (i když ty spoďárky mi teda obzvlášť protočily panenky)...když toto pominu, zůstává mi erotický román, který má hlavu a patu a celkově zajímavý děj. Obvykle mi vadí, když na sebe hlavní dvojice vlítne moc brzy, ale tady jsem si čtení užívala od začátku do konce a překvapivě nemám téměř co vytknout.

terikus
08.06.2022 4 z 5

Nápad s kartami super...ale ten překlad, nebo jestli to tak bylo napsané, to byl zase jednou děs...

daza.dt
18.05.2022 4 z 5

S literaturou tohoto typu moc zkušeností nemám, ale byla to taková milá pohádka na dobrou noc, která měla i zajímavý děj. A snad moc neprozradím, že i happy ende byl.

Dela90
14.01.2022 4 z 5

(SPOILER) Tohle byla smršť pikantností se vším všudy. Podle mého názoru, to byl velmi povedený erotický román, ačkoliv měl své mouchy. Jediné co bych mu asi vytkla bylo označování pinďour a čičinka … tohle fakt ne. Vůbec se to k tomu nehodilo. Možná tak v nějakém románu, který je vyloženě o legraci, ale tohle byl tak hezký příběh. Nevím, jak bych se tvářila, kdyby mi zesnulý manžel nachystal takové překvapení, ale co se mi líbilo bylo to, že Alysse trvalo celou dobu, než se přenesla přes manželovou smrt, dlouho je porovnávala, bála se a stejně si nakonec vybrala podle srdce. Knížku jsem zhltla jako sladkou malinu s ocáskem pikantnosti. Moc se mi to líbilo a doporučuju všem, kteří mají rádi erotické romány, ale zároveň si chtějí odpočinout a neočekávají nic moc náročného.

Úryvek z knížky:
“Láska není buď-anebo.” Je to neomezená záležitost, která sílí, čím víc se o ni člověk dělí.

Tohle je tak krásná myšlenka, kterou si budu ještě dlouho pamatovat, která dokonale vystihuje celou knížku.

radus
10.01.2022 3 z 5

Kartičky hodnotím jako dobrý nápad, začátek knížky měl taky slušný rozjezd, ale pak mě to trošku přestalo bavit. Hodnotím jako průměr.

LucySmile
19.12.2021 5 z 5

Tuto knížku jsem si opravdu užila. Na rozdíl od některých erotických románů má slušný příběh, postavy jsou sympatické, vše má hlavu a patu. Těším se na pokračování :)

lathia
12.12.2021 2 z 5

Do knihy jsem se nemohla začíst, nevyhovoval mi styl psaní / překladu. Nebyla to kniha, při které zapomenu na čas a užívám si odpočinek.

Jita160
27.11.2021 3 z 5

Rozhodně skvělý nápad s těmi kartičkami.
Mladá vdova které manžel nechal po své
smrti 30. různých návrhu na sexuální hratky aby si oživila svůj život.
Čtivý příběh kde nechybělo sexuální napětí a vzájemná chemie mezi Alysse a jejím novým sousedem s krásným zadkem.
Pokračování si rozhodně nenechám ujít.

Ešína
24.10.2021 3 z 5

Ze začátku jsem pořád tápala jestli mě kniha baví nebo ne. Něco mi tam pořád vadilo. Asi to jak Alyssa neustále vše porovnávala s Robem, i když je to asi pochopitelné. Ale příběh se postupem hezky vyvíjel a působil emotivně realisticky. Takže celkový dojem dobrý.
PS: I když ten překlad ...

LilianaFalcon
30.04.2021 2 z 5

Nějak mě to prostě nebavilo.

knihomolkaL
21.04.2021 4 z 5

Název knihy vypovídá téměř vše. Tentokrát jde hlavně a především o touhu resp. o sex, erotiku. Romantická linka knihu prolíná, doplňuje. Příběh je vzrušující, skutečně jsem u knihy mohla vypnout, zasnít se a zapojit fantazii.
Poznámka jen tak na okraj, nevím, jak je to v originále, ale použití některých slov mě úplně iritovalo. Slova jako pinďour a čičinka, tedy, kdo tohle vymyslel, to je hrůza. To jediné mi celkový dojem kazilo.

Kačaba79
02.04.2021 3 z 5

Potřebovala jsem oddych a tato kniha ho splnila. Byl to zajímavý námět a pěkně se to četlo. Chybělo mi jen více informací o Harrisonovi.

veronika9761
28.02.2021 2 z 5

I v ramci sveho zanru spis nic nez moc.

Martullle1407
16.02.2021 4 z 5

knížka se rychle četla, a i místy pobavila :-)

ElikaS
11.02.2021 3 z 5

Musím na knížce ocenit, že měla i příběh, to celá řada erotických románů prostě nemá. Alyssa byla celkem fajn a její jednání mi přišlo celkem pochopitelné, určitě není jednoduché se vzpamatovat z úmrtí manžela, který byl navíc její první a jedinou láskou. Vzájemná chemie mezi Alyssou a Harrisonem je také skvělá. Vzájemné hašteření hlavních postav mám prostě ráda.

Trochu mě ale zklamala postava Harrisona. Z toho, jak ho Alyssa popisuje a jak na začátku vystupuje jsem čekala že to bude sebevědomí, trošku arogantní a trochu dominantní muž, ale nakonec mi přišel jako takový podpantoflák. Asi tomu chybělo pár kapitol z jeho pohledu nebo aby se o sobě víc rozvyprávěl. Prostě bych ho ráda lépe poznala.

No a úplně nadšená nejsem ani z překladu, nevím, jak je knížka napsaná v originále, ale přišlo mi, že překladatelka si nedala moc práce. Především u popisu erotických scén mě některé použité výrazy přinejmenším rušily.

Každopádně knížka je příjemnou oddechovkou, u které nemusíte přemýšlet a trochu se odreagujete. A na závěr ještě musím říct, že epilog byl super.

žlotirova
10.02.2021

moc se mi to líbilo, pěkně a rychle se to četlo

prcek19
02.02.2021 3 z 5

Nevím, jestli byl jen ten náš překlad občas tak hrozný nebo je to takto i v originále, ale za sebe můžu říct, že někdy sem se nad některým slovem musela ušklíbnout, jak to tam vůbec nesedělo..hodnocení mi nakonec zvedl konec..poslední část knihy byla opravdu skvělá..no a epilog..za mě dost povedený a vtipný závěr knihy

Štítky knihy

erotika romantika

Autorovy další knížky

2020  72%30 dní touhy
2021  77%30 nocí vášně

Kniha 30 dní touhy je v

Právě čtených4x
Přečtených232x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených7x
Knihotéce208x
Chystám se číst137x
Chci si koupit23x
dalších seznamech5x