30 nocí vášně

30 nocí vášně https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481193/bmid_30-noci-vasne-Y4e-481193.jpg 4 92 20

30 dní série

< 2. díl

Poslední, co Glenna O'Donaldová čekala, že najde na hřbitově, je balíček karet. Ovšem ne ledajakých karet! Při pohledu na tyhle by se jeden zastyděl! Obsahují totiž instrukce ke skutečně netradičním postelovým hrátkám! Tak trochu ztřeštěná Glenna, která pracuje jako výzkumná asistentka na univerzitě, od nich nemůže odtrhnout oči – ba co víc, je v pokušení některé věci vyzkoušet. Především, když se k balíčku přichomýtne pohledný profesor Eric Morris a nabídne se, že by se do jejího nemravného projektu mohl zapojit... Začnou se setkávat jednou týdně, aby vyzkoušeli instrukce, které je zaujaly nejvíc. Jenže vášnivé noci střídají všední dny plné flirtování a smíchu a Glenna začíná toužit po něčem víc než jen tělesné rozkoši... a začíná mít pocit, že by jejich hrátky nemusely dopadnout dobře. Dokážou oba milenci najít odvahu posunout nezávazný vztah dál?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Metafora
Originální název:

30 Nights , 2016


více info...

Přidat komentář

knihomolka_eli
19.07.2023 4 z 5

K tejto knižke som sa dostala rovnako ako k 1., v rámci knižnej štafety od Márie Bolovej, ďakujem :)

Glenna pracuje ako výskumná asistentka na univerzite. Jej kolegyňa Jasmine je zároveň jej najlepšou priateľkou. Glenna pokukuje po Erikovi - profesorovi z univerzity. No až keď nájde balíček sexkariet, začne to byť medzi nimi zaujímavé. Erik nemá záujem o vážny vzťah, pre istú záležitosť z minulosti (celý čas som bola zvedavá, čo také sa udialo). Dej a záver knihy je samozrejme predvídateľný.

Za mňa musím povedať, že 2.diel mi sadol viac ako prvý. Dej sa mi zdal kúsok uveriteľnejší. Postavy - Glenna a Erik mi boli oveľa sympatickejšie, než postavy v 1. knihe, no občas mi ich správanie tiež dvihlo tlak. Kniha bola fajn oddychovkou na dva večery.

Ešína
17.04.2023 3 z 5

Přišlo mi to takové neslané, nemastné. I když tenhle příběh v sobě měl potenciál, autorka z něj moc nevytřískala. Nenadchne ani neurazí. První díl se mi líbil víc. Ale zase nechci být ke knize úplně kritická. Proto 3*.


Dela90
14.02.2023 4 z 5

(SPOILER) Glenna na pohřbu své prababičky najde u jednoho z hrobů podivný balíček karet. Posléze zjišťuje, že se jedná o sex karty. 30 karet s různými úkoly, jak si okořenit svůj sexuální život. Glenna pracuje na univerzitě společně se svou nejlepší kamarádku. V jejím hledáčku je i charismatický profesor Eric. S kterým se pouští do tohoto nemravného projektu. Udrží Glenna city na uzdě? Nebo zapojí do projektu i své srdce?

Předvídatelý příběh, který slupnete jako malinu. Pokud jste už četli první díl je jasné, co bude následovat. Děj je prakticky stejný, jen pár plní jiné úkoly.

Oproti tomu, chci dodat, že tyhle dvě postavy mi přišly daleko sympatičtější, reálnější a i prostředí mi víc ladilo do noty. Asistentka a profesor je vždy sázka na jistotu. Glenna mi přišla ze začátku jako někdo, kdo nechce moc riskovat, ale poté jí její prababička otevřela oči. Což bylo super. Protože, risk je zisk


Na Ericovi bylo něco zvláštního, pořád jsem přemýšlela, co udělal takového, že si musel něco dokazovat. Příběh knížky mě zasáhl a v konečném důsledku jsem dostala přesně to, co jsem chtěla.

Nečekejte nic převratného, ale rozhodně je to pohodová knížka s pořádně erotickým nábojem. Když k tomu přidáte ještě skleničku vína a něco dobrého k tomu, máte ideálního parťáka na večer.

dooky
31.12.2022 4 z 5

Podobný děj jako první díl. Ale nevadilo mi to. Je to jednoduché, sexy, oddychové čtení na pár hodin.

daza.dt
03.10.2022 3 z 5

Na stejné vlně jako 1 díl série. I když první mi asi přišel trošku lepší. Ale neurazí, a ani moc nenadchne.

ElikaS
08.09.2022 2 z 5

Knížka 30 nocí vášně je vyložené průměrným erotickým románem. No i když erotickým, asi spíš romantickým. Existuje mnoho knížek, které jsou daleko více erotické, ale samy se za erotický román neoznačují.
Děj je jednoduchý, nepříliš originální. V podstatě obdoba prvního dílu. Z knížky jsem necítila žádné velké emoce, chemii mezi postavami. Prostě jsem ji přečetla a pustila z hlavy. Je to knížka, která ve mě nezanechala žádnou hlubší stopu. Neurazí, nenadchne. V rámci žánru se dají sehnat daleko lepší knížky. Ale abych nebyla jen kritická dají se sehnat i mnohem horší díla :-D

Jita160
10.08.2022 4 z 5

Myslím, že je to originální příběh se sexkartami.
Už jednou někomu pomohli ve vztahu a v tomto volném pokračování tomu nebylo jinak.
Glenna...milá, pracovitá výzkumná asistentka,která nezná nic jen práci najde na hřbitově sexkarty.
Chce je nejdříve vrátit protože na co by jí byly když je sama???
Ale odvaha a zvědavost ji dají sílu zkusit něco ujeteho,zvrhlého něco co nikdy nezkusila.Proč proboha neee:-D
Eric profesor, zamlklý a vážný,který nechce od života už nic jen práci...prošel si zlomeným srdcem a tak nabídka od Glenny na 30 dní vášně se sexkartami ho samozřejmě zaujme.Proč proboha neee:-D
Příjemné čtení na tyto letní dny :,-)ll

Ewe291
08.04.2022 2 z 5

Necitala som prvu cast takze neviem porovnat. Ale toto bolo akoby bola autorka zaciatocnik, prosto bolo to take slabe, necakajte nic na 50odtienov alebo inej erotiky. Aj dej bol slabsi. Ale na citanie v uprsany vecer a zahnanie nudy dobre.

NikolaSkop
25.03.2022 4 z 5

Za me prijemna oddychovka! :) Svrzla jsem ji behem chvilky a musim rict ze se mi libila!

viweb
02.03.2022 3 z 5

Líbilo se mi, že erotické scény nebyly vulgární. Vadila mi postava Jasmine, která byla místy protivná až nesnesitelná. Zkusím i další autorčinu knihu. Kniha neurazí.

LucySmile
17.01.2022 4 z 5

Druhý díl trochu slabší. Glenna byla fajn, ale Erik mi vůbec nesedl. Pořád jsem čekala něco víc a nedočkala jsem se. Jako oddychová knížka poslouží skvěle.

zuzak82
28.12.2021 3 z 5

V tomto druhém díle najde Glenna na hřbitově balíček karet (ano jsou to ty z prvního dílu, které tam nechá hrdinka minulé knihy), a protože jsou tak hříšné, tak je tam přece nenechá :-)
Jenže co s nimi? Je mladá, bez závazku a bez sexu už dlouho. Takže se o nich bude bavit se svou kolegyni v práci tak potichu, že je slyší jiný kolega. Samozřejmě zrovna ten, na kterého si myslí a pokukuje po něm již delší dobu, ale nemá odvahu ho oslovit. Ale nemusí se bát, on převezme iniciativu a rovnou ji navrhne, že ty karty můžou prostudovat spolu. Ale samozřejmě pod podmínkou, že půjde jen o sex, hm tedy o výzkum. A tak dále....

Pokud se Vám líbil první díl, tak to je v podstatě podobné. Takový průměr. Neurazí ani nenadchne.

ivetapl
21.12.2021 2 z 5

Co ke knize říci...
Nebavila mě.. Nevěřila jsem jim žádný chtíč. Neviděla jsem žádnou chemii... A tu já tam prostě potřebuju... ‍️

Kniha je jednohubka na jeden večer, když vás bude bavit. U mě to tak bohužel nebylo. I první díl nebyl podle mě úplně hot top, ale asi pořád lepší než tento díl. ‍️ Až na jednu scénu, která mě bavila, jsem se u knihy nudila.. Pro mě byl fakt problém, že sem nevyčetla žádnou reakci mezi nimi, jak už jsem psala. ‍️
Glenna je srab, který ani nepromluví s chlapem, který se jí líbí... A o pár stránek dál před ním dělá věci, které já bych před manželem s těží dělala teď. ‍️ Erik nechce žádný vztah, nic nehledá, chce si jen něco dokázat a po prvním sexu, který je popsán fakt hrozně prohlásí, že neví jestli dokáže přestat?! Sorry, nevěřím ani ň. ‍️

Bude i díl další. A ten si asi zkusím přečíst, jelikož by tam mohlo být mladší (student /žena) osazenstvo. Tudíž to snad bude zajímavější....

uminaa
28.11.2021 4 z 5

Veľmi zaujímavé pokračovanie príbehu kartičiek. Dobrá kniha na čítanie, keď nefungujú radiátory ;)

petusska01
26.11.2021 5 z 5

Akože je to jedna z tých jednoduchších a rýchlo prečítaných kníh, ktorá nevyvoláva nejaké veľké emócie, ale zabavila som sa, bavilo ma to, takže nie je o čom. Glena mi bola o trochu viac osobnostne sympatickejšia ako Erik, ten bol veľmi rozporuplný. Vyzerá to na celkom dobrú sériu, teším sa na ďalšie pokračovanie so sexkartami.

LenRan
22.11.2021 4 z 5

Stejně dobré jako minule, bavilo mě to, líbilo se mi to, postavy sympatické, prostředí zajímavé, prostě fajn počteníčko :)

Evka3814
13.11.2021 5 z 5

A mě se to náhodou líbilo!!! Příběh hezky plynul a člověk neměl čas se u toho nudit. Postavy sympatické...takže si nestěžuji. Vlastně to byla fajn oddychovka:-) Doufám a těším se na pokračování, když to bylo tak pěkně zakončené ;)

Knižnítoulky
31.10.2021 3 z 5

30 nocí vášně je druhým dílem série 30 dní. Pokud ovšem sáhnete rovnou po druhém díle nic se nestane. Kniha žije vlastním příběhem. Erotických scén je dostatek, trocha romantiky a pár bolů z minulosti také nechybí. Jedná se o oddychové čtení.

Erotické scény jsou pěkně napsané a mají své jisté kouzlo. Jinak se mi kniha zdála hodně překombinovaná, oba hlavní hrdinové měli příliš problémů a nevěděla jsem ani co považovat za zápletku, jestli teda vůbec něco. Jakoby autorka chtěla oběma hrdinům vtisknout úplně všechno.

maafa
29.10.2021 4 z 5

Já jsem tedy spokojená. Byl to milý nenáročný příběh plný, jak jinak, vášně:)...
Glenna i Eric mě bavili, je to opravdu oddechovka, u které člověk vůbec nemusí přemýšlet.
Akorát tedy ta "zápletka" byla v podstatě o ničem, ta mě nebavila.
A taky moc nechápu, proč do toho autorka zamotá vždy nějaké ovoce:). Bylo to už v prvním dílu, a....no spíš to ve mně budí rozpaky než cokoli jiného:). Asi je to nějaká autorčina "posedlost":)...

lusitta05
12.10.2021 4 z 5

Takéto ja môžem,takže som si to skvele užila, bolo to veľmi fajn. Asi vyskúšam s manželom banánovú šupku. (Robím si srandu. Ale opýtam sa ho, čo by na to povedal.)

Štítky knihy

sex láska erotika touha

Autorovy další knížky

2020  72%30 dní touhy
2021  77%30 nocí vášně

Kniha 30 nocí vášně je v

Právě čtených1x
Přečtených142x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce151x
Chystám se číst68x
Chci si koupit7x
dalších seznamech2x