23 zabijáků prokrastinace

23 zabijáků prokrastinace https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/223186/mid_23-zabijaku-prokrastinace-223186.jpg 2 29 7

Podtitul: Přestaňte lenošit a jděte za svým cílem Měli byste se soustředit na práci či na učení, místo toho vás ale napadá spousta výmluv, proč se do úkolu nemůžete pustit. Potřebujete zavolat Robertovi, nemáte správné materiály, ořezané tužky nebo zkrátka nevíte, odkud začít. Ať už zní naše "protože" jakkoli, všichni zažíváme okamžiky, kdy prokrastinujeme. Zanechat prokrastinace je však snadné. Opravdu. Stačí jen, abyste si osvojili určité návyky a z nich pak udělali běžnou součást svého života. V této knize najdete přehled nápadů, které vám pomohou vyhnout se každodenní prokrastinaci. Zatímco mnoho knih nabízí pouze seznam tipů, jak na to, zde se dozvíte, proč je určitá strategie funkční, jaká omezující přesvědčení lze s její pomocí překonat a jak ji můžete okamžitě využít ve svém životě. Zkrátka, poznáte hlavní příčiny své prokrastinace a naučíte se, jak nad nimi zvítězit.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , BizBooks
Originální název:

23 Anti-Procrastination Habits


více info...

Přidat komentář

Kikimora
14.11.2018 1 z 5

Je to taková kniha, která vás zvedne z postele, aby jste opravdu nelenil a zamyslel se nad tím, že musíte něco se svojí leností dělat.

Ale není to kniha, která vás naučí něco, co použijete.

To první mi dala, za to díky...

azghardi
30.12.2016 1 z 5

Stačí si přečíst obsah a zbytek nečtěte. Ztratíte tím jen čas


zuzkys
09.04.2016 1 z 5

Kniha totálně o ničem. Pořád dokola opakující se věty v nás asi mají evokovat navyknutí na určité návyky, ale ejhle, opak je spíše pravdou. Nemám ráda typy knih á la návody na cokoliv, návody na život, návody jak jíst okurku, návody jak si oblknout tričko. Možná i z tohoto důvodu bylo čtení této knihy pro mě spíše pobavením a jen proto, že má opravdu málo stránek, jsem ji dočetla. Nedala mi vůbec nic.

Barbara02
04.09.2015 1 z 5

Knížka, která nejde vůbec do hloubky, jsou to nejzákladnější věci a problémem toho všeho je časté vyhoření. Jen přímo touhle knihou bych doporučovala se neřídit.

LordSnape
28.06.2015 1 z 5

Veškeré věci o prokrastinaci a jak se jí vlastně zbavit uvedené v této nesympatické příručce najdete na internetu prosím pěkně, a to bez zbytečných keců, teda osobních "zkušeností" pana Scotta, který si je tímto přivlastnil.

LavinaVRovine
03.03.2015 odpad!

"Všechny informace obsažené v této knize byly pečlivě ověřeny ((žádné citace či reference!)). Autor ani nakladatel nenesou odpovědnost za chyby, vynechávky nebo rozporuplné interpretace témat v textu knihy.
Kniha je určena pro zábavné účely. Obsahuje VÝHRADNĚ NÁZORY AUTORA, které by NEMĚLY být považovány za ODBORNÉ RADY.."

Jsem rád, že si sám autor dokázal napsat, proč knihu nečíst.

MirekUL
29.12.2014 5 z 5

Kniha je stručná a jasná, a tak přečtení by nemělo být nějak moc obtížné ani pro věčné prokrastinátory. Obsahuje plno zajímavých rad, které pokud si člověk osvojí, tak si život v mnoha směrech ulehčí.

Štítky knihy

rozvoj osobnosti, osobní rozvoj

Autorovy další knížky

S. J. Scott
americká
2014  43%23 zabijáků prokrastinace
2018  90%70 cvičení pro zklidnění těla a mysli

Kniha 23 zabijáků prokrastinace je v

Přečtených41x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce11x
Chystám se číst9x
Chci si koupit5x