120 dnů Sodomy

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Popis knihy zde zatím bohužel není.

https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432983/big_120-dnu-sodomy-EY9-432983.jpg 3632
Žánr:

Komentáře (178)

Kniha 120 dnů Sodomy

sabina5156
16.12.2022

Kniha je v podstatě založená na lidské potřebě "být šokován", jako většina filmů v dnešní době. Neustálá potřeba probouzet v lidech primitivní pudy je základem tohoto díla. Každopádně, věřím tomu, že nebylo jednoduché napsat podobnou knihu v 18. století - v psychiatrické léčebně. Kniha je svým způsobem zlomová a boří určitá tabu. Otázka ovšem je, zda je to dobře.

Daduna
29.10.2022

Ani ve snu by mě nenapadlo,co vše se v knize dočtu. Ale jak sám autor uvedl,tak to beru. Někoho ta kniha může popudit,jiného potěšit. Já to brala objektivně.

AraVulpecula
13.10.2022

Inspirující, zvrácené, poutavé, krásné - víc říkat netřeba, miluji to.

Thalin
10.10.2022

Co říct... kniha má šokovat a znechucovat a to se u většiny lidí povede. Mě znechutí leda tak koprofágie, jinak mě kniha nechává chladnou. Ani jazykově to není žádný zázrak. Prostě to mělo na tu dobu (A asi vlastně v jakoukoliv) lidi šokovat a to se splnilo, nic víc.

Youn@n
29.07.2022

Tuto knihu miluji ️

Kira747
10.07.2022odpad!

Tohle byla strašná nuda a nejhorší bylo, jak se to snažil stupňovat, což mě nudilo ještě víc. Takže nikdy více.

wielka
26.06.2022odpad!

Tuto knihu nam odporucala precitat mlada pedagogicka na seminari na VŠ. Vraj, kym sme slobodne. Rozhodla som sa to skusit takmer o 20 rokov neskor a zvladla som tak prvu stvrtinu. Nie, toto nedocitam.

Cojekomupotom
23.06.2022

Obecně... mi nic, čeho se všichni zůčastnění účastní dobrovolně úchylné nepřijde. Osobně... se nebráním ničemu, kromě striktně gay záležitostí a hc fekálu. Pročež mi tohle připadalo prostě jen nudné. Prokousat se tím s trochou samosadomasochismu dá, a věřím, že ve své době chtělo odvahu, něco takového vydat, ale... Proč xD myslím, že i na pornhubu by člověk našel lepší zápletky, toužil-li by mermomocí po -s prominutím- sraní do huby. Proč xD

1 ...