12 krokov k surovej strave

12 krokov k surovej strave https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250328/mid_12-krokov-k-surovej-strave-250328.jpg 4 35 6

Autorka knihy poukazuje na výhody zdravého životného štýlu a surovej stravy. Vychádza z najnovších vedeckých poznatkov a prináša čitateľom nový pohľad na "závislosť" na varenej strave. Ponúka praktické rady, ktoré uľahčia prechod na nový a zdravší spôsob života.

Žánr:
Literatura světová , Literatura naučná , Kuchařky

Vydáno: , Plejády
Originální název:

12 Steps to Raw Food , 2000


více info...

Safienka
Safienka
04.10.2016 5 z 5

Kniha mi byla doporučena o určitě mě nakopla k lepšímu stravování a dodala spoustu nových informací a inspirace! Líbilo se mi, že autorka uvádí své omyly i kroky, které ji dovedli k životnímu štěstí!

whack
whack
04.06.2015 4 z 5

Inšpiratívne čítanie, ktoré podporí každého, kto prechádza na vitariánsky štýl stravovania. Kapitoly o zelených smoothies potešia, no niektoré kapitoly boli zas možno trošku prikrášlené, autorka vitariánom pripisuje skoro nadprirodzené schopnosti. Aspoň mne to párkrát tak prišlo. A chýba mi tam pár viet o etických stránkach vitariánstva, lebo autorka rozoberá výlučne zdravotné stránky. Inak zaujímavá kniha, ktorá sa dobre číta a na konci je pár strán vitariánskych receptov :)


Kulhavá
Kulhavá
28.05.2015 5 z 5

Kniha se čte doslova jedním dechem. Díky této knize jsem hodně změnila svůj jídelníček. Na mé doporučení knihu zakoupila i dospělá dcera a se stejným efektem - změna jídelníčku :-). A musím potvrdit, že veškeré informace o blahodárném vlivu raw stravy na zdraví uvedené v knize jsou pravdivé.

Al.lio
Al.lio
31.03.2015 4 z 5

Skvělá motivační kniha. Celkové autorčino nasazení a popis jednotlivých dveří, které se vám díky vitariánství postupně otevírají, se mi líbilo nejvíce. Ohledně jednotlivých postupů a návodů co, jak, kdy jíst atd... to už mě tolik neoslovilo. Zastávám názor, že svou cestu na vitariánství si každý musí s citem a trochou rozumu najít každý sám. Nikoli jen a čistě podle sečtělých rozkazů našich myslících základen typu: ´´co jsem si kdy, kde přečetla´´. Myslím, že k mnoha věcem se sami dopracujeme, jen každého čas přichází jindy.. Jinak samozřejmě vřele doporučuji! Kniha je velmi čtivá a zajímavá. :))

Mi.Mlc
Mi.Mlc
21.05.2014 4 z 5

Kniha se čte velmi dobře. Autorka popisuje svou cestu k vitariánství a také zmínila i své chyby, kterých se dopustila při syrové stravě. Byla to má první kniha o vitariánství a hlavně díky ní jsem zjistila, jak tento životní styl je skvělý! :-)

smejd0
smejd0
08.04.2012 4 z 5

zaujimavo podane informacie o raw food. mam vela podobnej literatury ale az tu som nasiel odpovede na niektore nezodpovedane otazky. dost porovnava ludsku stravu so stravou zvierat, najma simpanzov co sa mi paci lebo som podobneho nazoru ale niekto to moze odpisat hned s tym ze predsa my sme ludia a nemozno nas porovnavat so zvieratami, ved mame rozum.
ajtak drzim palce autorke, bola jednou z mojich prvych knih ktore ma priviedli k vitarianstvu