101 způsobů jak mučit manžela

101 způsobů jak mučit manžela https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166587/bmid_101-zpusobu-jak-mucit-manzela-EbH-166587.jpg 3 9 4

Už zase zapomněl na vaše narozeniny. Jeho oblečení se válí po celém bytě. Zatímco vy nevíte, kam dřív skočit, on sedí na gauči přilepený k bedně. Je čas si to přiznat. Každý, i ten nejdokonalejší muž si občas zaslouží trochu potrestat. A když to vážně přežene, je jen jedno správné řešení - mučení! Soužití s mužem není každý den procházka růžovým sadem. Je potřeba zachovat si duševní zdraví a čas od času se pobavit na jeho účet! V této ďábelské knize najdete řadu mazaných způsobů, jak svého miláčka donutit, aby žadonil o slitování. Schovejte ovladač od televize, vypijte mu poslední pivo, jděte na oběd se svým ex, řekněte mu před odchodem do práce, že si večer musíte promluvit,… a pak už si jen vychutnávejte své vítězství. Kniha 101 způsobů, jak mučit manžela by neměla chybět v knihovně žádné kurážné ženy.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Rodina

Vydáno: , Práh
Originální název:

101 ways to torture your husband


více info...

Přidat komentář

MinaHawke
10.08.2017 3 z 5

Knížku jsme četly v práci a celkem jsme se nasmály. Ale, že bych to praktikovala doma, to ne, na to svého manžela až moc miluju.

hellena1523
04.02.2017 1 z 5

Občas mám chuť svého muže trochu potrápit, a tak snad proto jsem kdysi sáhla po téhle knize, ale vůbec jsem z ní nebyla nadšená...Nepřišla mi ani vtipná, v což jsem trochu doufala. Když o ni tak přemýšlím zpětně, řekla bych, že je to jedna z těch zbytečných knih, která kdyby vůbec nikdy nevyšla a nevyplýtval se na ni vzácný papír (potažmo dřevo, tedy stromy), bylo by to mnohem lepší a v zájmu nás všech.


Jitka_Roškotová
02.02.2016 3 z 5

Jsem vdaná už více než 3 roky a moc dobře vím, že žádný manžel, včetně toho mého, není ideální a žádné manželství není jen procházka růžovým sadem. Každý manžel umí svou ženu občas pěkně rozčílit, ať už tím, že se jeho oblečení válí po celém bytě, že občas zapomene na nějaké to výročí nebo koukáním na televizi, když zrovna potřebujete pomoct s úklidem bytu. Ale že by si za to zasloužil právě mučení?

Už od začátku musíte brát knížku s nadsázkou a jen pro pobavení. Pak se celkem zasmějete a dokonce zjistíte, že některé typy mučení běžně praktikujete, i když by vás nikdy nenapadlo je za mučení vůbec považovat. Já jsem se nejvíc poznala v mučení č. 34 "Vyhlaste manželovi válku termostatem".

Příručka je napsaná čtivě a humorně, ale je nutné ji brát skutečně pouze pro pobavení, nikoli jako skutečný návod k psychické nebo fyzické likvidaci manželů. Já po přečtení všech možných i nemožných mučících technik manžela rozhodně mučit nezačnu. Alespoň ne víc, než jsem to nevědomky dělala doposud ;-)

Kaihomielisyys
30.12.2013 3 z 5

Nejsem člověk, který si potrpí na intriky a manipulace, proto asi nejsem schopná tuhle knihu náležitě ocenit. Ač chápu, že jde vlastně jen o zábavné čtení, připadala mi některá "mučení" přehnaná. Jelikož všechny z uvedených metod autorka sama používá, je třeba brát to i trochu vážně. Je mi jasné, že jsou muži, kteří si takové zacházení vyloženě zaslouží, ale pokud bych takového měla doma, spíš bych přehodnotila svůj vztah, než ze sebe dělat blbku, jen abych muže potrápila... Asi nejsem dost mrcha..nebo co :D

Autorovy knížky

2013  64%101 způsobů jak mučit manžela

Kniha 101 způsobů jak mučit manžela je v

Přečtených10x
Knihotéce4x
Chystám se číst5x