101 psích trikov

101 psích trikov https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41186/psich-trikov-41186.jpg 4 31 8

Toto je najväčšia a najkompletnejšia kniha o psích trikoch aká kedy vyšla. Autorkami sú trénerka Kyra Sundance a jej sučka weimarského stavača Chalcy. Táto dvojica svojimi trikmi zabáva obecenstvo po celom svete. Okrem predvádzania trikov sú Kyra a Chalcy úspešné aj v športových disciplínach. Metóda Kyrinho výcviku je jednoduchá, no veľmi účinná. Využíva postup krok za krokom, jednotlivé časti cvikov sú detailne opísané a vyfotografované. Majitelia a tréneri psov v knihe nájdu všetky dôležité informácie, ktoré sú pri tréningu psa nevyhnutné. Vďaka jedinečnému postupu tréning zvládne skutočne každý pes, či už ho chcete naučiť len základné povely ako „Sadni!“ a „Popros!“, alebo chcete priateľov ohúriť dokonalými trikmi, pri ktorých bude váš pes dvíhať telefón či vám nosiť z chladničky pivo. Kapitoly: 1. Základy-Sadni, Ľahni, Zostaň, Ku mne 2. Obľúbené triky-Daj labku - ľavú a pravú, Prines, Vezmi si, Pusti, Daj, Balansuj a chyť, Pekne seď, Popros, Breš, Prevráť sa, Mŕtvy 3. Čas na prácu-Prines mi papuče, Prines vôdzku, Vezmi psa na prechádzku, Prines noviny, Pomodli sa , Do búdy, Nes mi tašku, Uprac si hračky, Zabaľ sa do deky 4. Vtipný pes-Zatrúb, Skry sa, Psie kľuky, Hanbi sa, Krívaj, Pes vreckár, Hra na klavíri, Najhlúpejší pes na svete 5. Moderné triky-Zdvíhanie telefónu, Zhasnutie svetla, Otvorenie-zatvorenie dverí, Zazvoň, Ťahanie lana, Prines mi pivo, Poštár, Kľúče od auta-ovládač, Tlačenie nákupného vozíka, Prines mi obrúsok 6. Poďme sa hrať-Futbal, Americký futbal, Basketbal, Hokej, Skrývačka, Choď sa skryť, V ktorej ruke je pochúťka ?, Hľadanie veľkonočných vajíčok, Hod kruhom, Hra so škrupinkami, Postreh, Tri, dva, jeden, štart 7. Skákanie a chytanie-Skok cez latku, Skok cez koleno, Skok ponad chrbát, Skok do náručia, Preskok s kotúľom, Skok s kolíkom, Skok so švihadlom, Chytanie taniera, Skok za tanierom z nohy 8. Skákanie cez obruč-Skok cez obruč, Skok pomedzi ruky, Dvojitý skok cez obruč, Skok cez obruč na chrbte, Neposlušný pes-pod obručou, Skok cez kotúľajúcu sa obruč, Cez obruč ležiacu na zemi, Obruč s papierovou výplňou 9. Prekážková dráha-Tunel, Plazenie, Dotyk s cieľom, Popod alebo ponad, Hojdačka, Slalom, Lezenie na rebrík, Kotúľanie suda 10. Ten pes tancuje-Chôdza vpred a vzad, Cúvanie, Piruety, Úklon, Na miesto-kruh na ľavej strane, Strana-pritočenie k ľavému boku, Slalom pomedzi nohy, Osmička, Mesačný krok, Skákanie od radosti, Spoločný tanec 11. Pes, ktorý myslí ako človek-Môj pes počíta, Rozpoznanie názvov predmetov, Určenie smeru, Riadený skok, Vyber kartu, Odmietnutie potravy, Hľadanie predmetov s mojím pachom, Hľadanie pašovaného tovaru, Sledovanie pachovej stopy človeka 12. Kto ma miluje, miluje i môjho psa-Bozky, Labky na predlaktie, Hlavu dole, Zakry si oči, Zamávaj na rozlúčku.... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

101 dog tricks , 2007


více info...

Přidat komentář

Ruzaaa
09.03.2017 4 z 5

Jedna z nejlepších knih na cvičení povelů. Sice jsem z ní využila tak třetinu, ale pro mě bezva díky tomu, že ukazuje případné situace a chyby a poradí, jak je eliminovat. Myslím, že se může hodit i pro náročné majitele/cvičitele. Navíc je vhodná i pro úplné začátečníky. Budu se k ní vracet.

Dakarianna
21.08.2016 5 z 5

Skvělá kniha. Jak naučit kousky krok po kroku, co dělat když...?, plno fotografií....


jewarix
09.03.2016 5 z 5

Velmi zajímavá kniha, vše je dobře vysvětleno. Pomohla mi naučit mého psa novým kouskům.

reno rejns
15.06.2015 4 z 5

Knihu jsem zakoupila na základě velmi dobrého hodnocení a rozhodně musím uznat, že srozumitelnou formou umožňuje i méně zkušeným psa naučit alespoň základní povely - ke mně, zůstaň, sedni, lehni, přines. Jinak z ostatních "triků" asi využiji minimum, např. vzhledem k velikosti mého psa jich spousta nepřichází v úvahu (zavři dveře, zhasni, zazvoň, přines vodítko,...). Některé jako zvedni telefon jsou doslova "retro" - málokdo má pevnou linku s klasickým sluchátkem; jiné se mi zdají "přiblblé". Na druhou stranu šikovnější a nadšenější cvičitelé si mají z čeho vybírat.
Suma sumárum využiji při výcviku psa maximálně 1/3 knihy, ale přesto ji musím hodnotit velmi kladně a rozhodně chválím.

ElenaM
20.08.2014 5 z 5

Báječná knížka, skvělé fotky, pěkné zpracování a hlavně velká inspirace pro všechny pejskaře, kteří se chtějí se svým psem bavit a něco ho naučit. :-))

petrak
30.07.2012 5 z 5

V knize jsou praktické návody... pejsek se podle nich dobře učí :-)

-kamca-
12.04.2012 4 z 5

Dobrá knížka plná výtečných a některých i vtipných kousků.Stačí pár pamlsků tahle knížka a váš pes.Při postupech které jsou v této knize se je váš pes naučí hrozně rychle.Je tam pár kouzků na agility i dog dancing.Moc doporučuji

kelemantia
17.11.2011 5 z 5

Kniha je absolutne uzasna, nam pomohla pri mnohych trikoch, ktore sme uspesne preniesli a dnes nas psik (maltezacik) ovlada niekolko desiatok povelov a prikazov. Velmi efektne a sikovne ukazky, obrazky. Kazdemu odporucam pri vycviku psa doma.