1000 věcí, co mě serou Vol. 1

1000 věcí, co mě serou Vol. 1 https://www.databazeknih.cz/img/books/96_/96636/1000-veci-co-me-serou-dil-i-96636.jpg 3 61 13

1000 věcí série

1. díl >

Život je krásnej, to jo. Ale i tak se najde spousta každodenních vobloží a vopruzů, který dokážou otrávit celej den, a když ne celej, tak alespoň jeho část. Takže Achjo Bitch a Atilla, Bič Boží založili 1000 věcí, co mě serou; protože znáte to, radost i starost jsou only real when shared, a navíc tak trošku doufají, že když o těch vomrdávkách budou psát, že se jim nějak uleví nebo co… Ve světě plném Likes přináší každý všední den čtenářům svého blogu jeden Unlike. A čtenářům téhle knížky první dvoustovku hejtů, které na svém populárním blogu publikovali.... celý text

Přidat komentář

jasminecka
28.01.2023 1 z 5

Zivot je prilis kratky na cteni knih, jako je tahle...

1amu
29.02.2020 5 z 5

Wrent je má krevní skupina ! Nápad tří autorů je velmi dobrý. Uvažoval jsem o koupi všech 5-ti dílů, ale bohužel (hanba mi) jsem se projevil jako Jára Cimrman, tedy jako drobný škudlil. Tento komentář věnuji minoritě (alespoň v to doufám), která na tomto výtečném webu v BSP (Brigáda socialistické práce) vyrábí komentáře fofrem, pokud to neznáte, stačí pouze známé Ctrl + C a pak Ctrl + V - vytvoří dech beroucí komentáře a soudruzi kolegové to ihned "opalcují". Kdo má rád knihy D.Silvy s Gabrielem Allonem nahlédněte.....


Stepulk@
30.08.2019 4 z 5

Koupila jsem namátkou před časem jeden díl kamarádovi k vánocům pouze po předběžném prolistování v knihkupectví a slibovala si, že si to musím taky přečíst.
Sehnala jsem si nedávno všech pět dílů, jsem v půlce druhého a moc mě to baví !!!
Vždycky se těším, jak si po nějaké vyšťavující životní situaci přečtu pár hejtů místo večerníčku.

sola_lupa
02.07.2019 2 z 5

Má to být naštvané - to by trochu bylo. Snaha o vtip je, ale asi jsem dost mimo, protože mě nezasáhl.
Přikyvovala jsem asi jen u záležitosti s teenagery a kinem. Ty by člověk vždycky nejradši zadupal do země. Zbylé hejty mi byly bohužel cizí.

VendulaB
16.04.2019 3 z 5

Věřím tomu, že předložené dílko dobře fungovalo jako blog, v podobě knihy však příliš nehraje. Kniha bezesporu obsahuje vtipné momenty, bohužel postupně převažuje ( z mého pohledu) urputná snaha autorů dosáhnout magického čísla 1000. "Hejty" postupně postrádají lehkost a začínají být nucené. Někdo zde knihu označil jako "záchodové čtení" a - bez urážky - to přesně kniha je. Ale i takové knihy jsou potřeba.

moore.allonsy
26.05.2017 3 z 5

Některé hejty byly vtipné, výstižné a pobavily mě, s jinými jsem se až tolik neztotožnila, protože byly hodně subjektivní - bylo ale pěkné nahlédnout do hlavy někomu jinému. Příště bych možná ale ocenila, kdyby se autoři zaměřili na nějaké všeobecné podměty, než je jejich názor na populární českou herečku, skupinu Nightwork nebo osobní názor na trdelník a jeho výrobu. Aby to zaujalo větší okruh lidí, zaměřila bych se na témata, která jsou blízká většině populace; líbily se mi hejty například Lidi v MHD a naschvál ujíždějící řidiči, píchnuté kolo, v hospodě na kraji stolu...
Setkání s Attilou nebo s Achjo Bitch by bylo jistě zajímavé. Je to oddechové čtení pro každou volnou chvíli, takže si stoprocentně půjčím další díly.

Jeanie
01.07.2016 3 z 5

O tomto 'projektu' mám smíšené pocity. Některé 'hejty' byly vtipné, to nepopírám, ale nelíbil se mi styl, v jakém jsou přízpěvky napsané.

BLeeCraleek
21.05.2016 1 z 5

Dobrá záchodová četba. Ale nic moc jinýho… Je tam pár zajímavých hejtů a celkem trefné a někdy i vtipné kousky. No celkový dojem mi naprosto zkazila úroveň, na které se autoři pohybují. Množství sprostých slov a nesnášenlivých řečí je podle mě alarmující… Myslím, že se to dalo udělat i jinak. Nápad dobrej no provedení nic moc…

Terezka.a
01.03.2016 odpad!

Naprosto katastrofální kniha. Můžu říct, že v roce 2016 zatím nejhůře utracené peníze. Rádoby vtipné hejty, u kterých jsem necítila aby sebemenší náznak úsměvu. Šílenost

kilometr
01.11.2014 3 z 5

Jako jo,nápad to je dobrej,to se musí nechat.A je taky jasný,že věci co serou mě,nemusí srát tu blondýnku od naproti.Ale některý hejty jsou VTIPNÝ.A za sebe musím napsat,že mě více oslovovali hejty pana Attily.Některý ženský problémy chlap prostě nedá.Nic proti Achjo Bitch-párkrát si mě taky dostala.
Suma sumárum já se na Vol.2 těším.

LordSnape
28.02.2014 1 z 5

Nepřijde mi to vtipné jako autorům a pravidelným čtenářům blogu, ale spíše smutné. Český internet je pěkný hnůj, když se z něj vynořují takovéto knižní formy rádoby "moderních" fejetonů, které jsou vlastně jen překrouceným nápadem z Ameriky... Čert vem ten pravopis, slang, kopu vulgarismů a jiné píčovinky v textu (je to pořád přeci jen přepis z blogu), ale tak nevidím v tom pořád žádnou hodnotu. Asi nemám dost české povahy, abych tohle docenil. Většina těch věcí je ryze osobních a nedokážu se s nima ztotožnit, kromě pár politicky laděných příspěvků tehdejšího dění. A to jsem vážení součást stejné generace, rokem narození mezi oběma autory. Zřejmě mám asi jiné hodnoty nebo nevím do píči kurva. Jako napsat první hate na "haters", který nenávidějí všechno a pak se postupně snížit na jejich úroveň mi přijde ukrutně směšné. Z jednotlivých textů jsme se tak maximálně dozvěděli, že Jiřík nerad vstává, nemaká rukama (ani nechce), bydlí v centru a rád kouří marihuanu. Zatímco Anča ráda vysedává po baru či v kavárně (kde mají funkční wi-fi do hajzlu!) s cígem v hubě, píše tuhle sračku nebo něco do školy a být opilá tak, že si nic nepamatuje, ji přijde normální. Jo a oba nesnáší, když nemají po ruce zapalovač, sirky nebo co kouřit. Vaše problémy na moji hlavu.

lucin_a
10.02.2014 1 z 5

Při objevení této knihy mě uchvátil nápad, psát o 1000 věcech, co mě serou. Po přečtení těch konkrétních 200 'věcí' jsem došla k názoru, že v mnoha ohledech se neztotožňuji s pisateli krátkých textů. Kniha nepřináší žádné nové myšlenky či poznatky. Musím uznat, že občas jsou příběhy o 'věcích' vtipně napsány, ale ve větší míře mi přijdou zbytečné. Neumím si představit, že by si někdo obstaral všech 1000 věcí v podobě pěti knih. Knihy by stačilo vydávat v paperbacku, který slouží spíše k jednorázovému čtení.

Bohužel za mě knihu nemohu doporučit ke koupi.

Wrent
04.12.2011 4 z 5

Na blog 1000 věcí, co mě serou, jsem narazil už někdy na začátku tohoto roku a od přečtení prvního článku mě velice zaujal. Bohužel jsem ale začal tzv. "hejty" číst se zpožděním, a nějak jsem neměl čas to u monitoru dohánět a tak ležel blog dlouhou dobu ladem v záložkách. Dokud web nevyhrál Křišťálovou lupu a já nezjistil, že první dvoustovka věcí, bez nichž by tady asi bylo líp, vyšla v knižní podobě.

Neváhal jsem.

Přečetl jsem ji během v podstatě dvou dnů, tak mě jednotlivé názory zaujaly. S většinou příspěvků jsem naprosto souhlasil, s menší částí jsem tak trochu polemizoval a tak dvě až tři věci mi vyloženě neseděli. Jinak jsem se ale výborně bavil.

Vtipnou formou jsou v knize popsány všechny ty maličkosti, které každou osobnost tak trochu... no... prostě serou.

Autoři knihy

Achjo Bitch (p)
česká, 1988
Attilla Bič Boží (p)
česká, 1978

Kniha 1000 věcí, co mě serou Vol. 1 je v

Právě čtených1x
Přečtených78x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených5x
Knihotéce24x
Chystám se číst28x
Chci si koupit4x