1000 dobrých rad zahrádkářům

1000 dobrých rad zahrádkářům https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/108989/1000-dobrych-rad-zahradkarum-12-vyd-108989.jpg 5 18 4

Chcete založit zahrádku a nevíte, jak začít? A nebo jste již několik let aktivním zahrádkářem a potřebujete poradit, jak dosáhnout lepších výsledků nebo jak odstranit potíže s nedostatky, s nimiž si nevíte rady? Rádi byste dokázali sobě a svým sousedům, co všechno dokážete, že jste "mistři v zahrádkaření"? Tato kniha Vám nabízí 1000 praktických rad ze všech úseků mnohostranné zahrádkářské činnosti. Již jedenácté vydání oblíbené zahrádkářské encyklopedie, která čtenáři poskytne mnoho osvědčených rad jak pěstovat zeleninu, ovoce, vinnou révu a květiny.... celý text

Přidat komentář

vvikingg
24.01.2023 5 z 5

Máme vydání z roku 1972 , jedna z nejlepších knih co pro pěstitele, zahrádkáře vyšla,,

jprst
16.11.2022 5 z 5

Tak tuhle publikaci jsem kdysi měl ve své knihovně, tedy než si ji někdo z kamarádů půjčil a posléze rafinovaně "odklonil". No nic, nedávno jsem objevil v podstatě za pakatel v mém oblíbeném antikvariátu, tak jsem ji tam samozřejmě nenechal. Připouštím, že řada v ní uvedených informací je už poněkud zastaralých, ale pro zahrádkáře mé generace to skutečně byla cosi jako "bible českého zahrádkáře". A jen tak na okraj, mnohé v současné době vydávané zahrádkářské publikace v uváděných informacích jejích kvalit ani nedosahují.


draka
01.08.2020 5 z 5

Velice pěkně zpracované, srozumitelné a přehledně seřazené rady pro začínajícího i zkušeného zahrádkáře, počínaje pěstování květin, zeleniny i ovocných stromků až po množení, skalničky a skladování. Každý si zde najde to svoje. Rád si ji pročítám hlavně v předjaří.

Lynxova
05.10.2017 5 z 5

Bible českého zahrádkáře :) Mám ji moc ráda. I když je dnes vše k dohledání na internetu, občas si ji vezmu "pod lampu" a jen tak listuji a relaxuji. Vždycky najdu něco, co musím vyzkoušet. Když ji budete číst v zimě, nebudete se moci dočkat jara, až kopnete do země :)