100 způsobů, jak rozumět vaší kočce

100 způsobů, jak rozumět vaší kočce https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217140/bmid_100-zpusobu-jak-rozumet-vasi-kocce-Eke-217140.jpg 5 8 3

Nezbytná a neocenitelná kniha pro všechny milovníky koček. Každá ze sta kapitol popisuje jeden z fascinujících rysů kočičího života. Pomůže vám vybudovat pevný vztah s těmito členy vaší domácnosti a postarat se o jejich zdraví a štěstí. Kniha odhaluje tajemství fyziologie koček, jejich chování, komunikace, problémů a potřeb a je doprovázena nádhernými velkoformátovými barevnými fotografiemi.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Příroda, zvířata

Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

100 ways to understand your cat


více info...

Přidat komentář

rarášek
05.09.2018 5 z 5

100 způsobů, jak rozumět vaší kočce je skvělá knížka plná skvělých fotek pro všechny kočkomily a majitele koček. ☺️ Dozvěděla jsem se např. že naše kočky jsou nečistokrevní potomci britské krátkosrsté kočky ❤️❤️❤️ Jsem vděčná Levným knihám, že u nich mohu nacházet takovéto knihy.

vterinka
17.06.2018 4 z 5

Kniha se mi líbila, ale začátek mě tolik neuchvátil, nevím, jestli to bylo tím, že to byla 3. kniha o kočkách v krátkém období, kterou jsem četla, takže mi zůstala netknutě ležet na stole několik měsíců. Každopádně, když jsem se k ní opět vrátila, tak jsem ji přečetla během týdne.
Je v ní spousta informací, ovšem je to vše velice zkratkovité a u některých témat jsem si přála, aby je autor rozebral více do hloubky. Je doplněna hezkými fotografiemi a možná se k ní někdy zase vrátím, když si budu chtít osvěžit paměť nějakými tipy a radami.


Tengrinor
02.03.2017 4 z 5

Velmi zajímavá kniha. Nedostatečná, pokud sháníte pouze příručku, jak se o kočku starat. Slouží spíš jako doplněk pro hlubší porozumění kočce. Pěkně jsou zpracovány kapitoly o dorozumívání s kočkou, ale některé jiné podle mého mínění neposkytují dost konkrétních informací.

Štítky knihy

kočky

Autorovy knížky

Roger Tabor
britská
2007  90%100 způsobů, jak rozumět vaší kočce

Kniha 100 způsobů, jak rozumět vaší kočce je v

Právě čtených2x
Přečtených8x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených3x
Knihotéce12x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x