100 zlatých pravidel jak zbohatnout

100 zlatých pravidel jak zbohatnout https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48187/bmid_100-zlatych-pravidel-jak-zbohatnout-Ncb-48187.jpg 4 5 2

Peníze hýbou světem a my všichni tajně věříme, že nás učiní šťastnými. Každopádně, nebylo by skvělé mít tolik peněz, abychom si už nedělali žádné starosti? Dost peněz, abychom si mohli koupit vysněný dům či auto, nebo jednoduše, abychom nemuseli přemýšlet, kolik utrácíme? Jak se bohatí stávají bohatými? Jde o štěstí? Nebo vědí něco, co my ne? Ano, vědí! Znají 100 zlatých pravidel jak zbohatnout. Zlatá pravidla jdou k podstatě věci - poradí vám, jak myslet a jednat, abyste se stali bohatými a ještě bohatšími a své bohatství si udrželi. Dozvíte se finanční know-how, rady pro svůj životní styl a způsob uvažování, které vám umožní stát se bohatšími a šťastnějšími lidmi. Světový bestseller na českém trhu!... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Grada
Originální název:

Rules of wealth - a personal code for prosperity , 2006


více info...

Přidat komentář

ladyba
12.10.2015 5 z 5

Templar umí psát s nadsázkou a humorem o samozřejmých věcěch. O to je to pak smutnější, že v praxi se ukazuje, že tak samozřejmé nejsou. Poučíte se, zamyslíte a možná i vydáte správnou cestou.

mgeisselreiter
28.07.2012 5 z 5

Po přečtení knihy 100 zlatých pravidel jak zbohatnout jsem si autora velmi oblíbil. Jeho rady jsou ze života a praktické. I když mi kniha k bohatství materiálnímu nepomohla, přesto mě obohatila duševně. Následně jsem přečetl 100 zlatých pravidel pro úspěšnou kariéru a pro spokojený život, nyní čtu pravidla pro lásku a manželství.
Přečteno asi před 3 roky, hodnotím na 90%. Je vhodné se k takovémuto druhu knih opakovaně vracet a oživovat si jejich obsah.


Kniha 100 zlatých pravidel jak zbohatnout je v

Právě čtených1x
Přečtených7x
Knihotéce4x
Chystám se číst6x
Chci si koupit4x