100 nejlepších her z celého světa pro interkulturní učení

100 nejlepších her z celého světa pro interkulturní učení https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447538/bmid_100-nejlepsich-her-z-celeho-sveta-p-TbA-447538.jpg 4 2 1

S touto knihou projdete najednou okolo celého světa. Obsahuje hry jako „Nakresli osla“, veselou kreslicí hru z Nizozemska, při které se děti se zavázanýma očima pokouší domalovat oslu oči, ocas a uši, nebo turbulentní jihoafrickou hru „Diketo“ vyžadující zručnost a „Hadí lov“ ze Zambie.

Literatura naučná Psychologie a pedagogika Šikovné děti - tvoření, hry, styl
Vydáno: , Portál
Originální název:

Die 50 besten Spiele zum interkulturellen Lernen, Die 50 Besten Spiele aus aller Welt


více info...

Přidat komentář

Samsa
14.02.2021 4 z 5

Tož chodil sem do školky aj základky s cigánama a vím svoje. I když..., třeba haviřovská Květa V. byla krasavica formátu Penelopy Cruz a dyby po třicítce nepřibrala půl metráka, asi by neskončila v svinovském paneláku, ale minimálně v Burgteátru. Nic, zamačkávám suzu, kromě Květy to už ale bylo s těma komančama iné kafé a my gádžové sme sa moseli mět na pozoru, "keci mol?, oda but mol, nane man love...". A teď uprchlíci..., no prostě nevím, esi nás ten interkulturalismus nezahluší. Ale Babiš to snáď nepustí. Ináč je ale knížka pěkná a mět ve školce takovú Američanku, Brazilku nebo krasavicu z Paříža, dobre bych sa s multi-kulti popasoval, tam jako JO aj s tú súnaležitosťú a empatijú. A eště si s nima dat z knížky americkú hru Kachna, kachna, husa. A dyby nám tata k temu upékl kačicu :))

Štítky knihy

dětské hry

Autorovy knížky

2020  80%100 nejlepších her z celého světa pro interkulturní učení

Kniha 100 nejlepších her z celého světa pro interkulturní učení je v

Přečtených2x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x