100 nábojů: Špinavci

100 nábojů: Špinavci https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/366470/bmid_100-naboju-spinavci-RsA-366470.jpg 5 23 5

100 nábojů série

< 12. díl >

Nastává závěrečná bitva mezi přeživšími rody Trustu a agentem Gravesem, jejich někdejším zmocněncem. Vše nasvědčuje tomu, že počty padlých na obou stranách budou vysoké. V této válce se však stírá hranice mezi vojáky a civilisty a na přidružené ztráty nikdo příliš nebere ohledy. Ale stejně jako žádný plán útoku nepřečká první kontakt s nepřítelem, dějiny nás též učí, že nejvíc rozhodující bývají nečekané okolnosti a že obě strany jsou stejně zranitelné. Předposlední svazek ságy 100 NÁBOJŮ, uznávané série Briana Azzarella a Eduarda Rissa, obsahuje sebrané sešity č. 84–88 a předmluvu od samotného Rissa.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Detektivky, krimi , Komiksy

Vydáno: , BB art
Originální název:

100 Bullets, Vol. 12: Dirty , 2008


více info...

Přidat komentář

jarynek
16.04.2019 5 z 5

Tak tady se hodně přitlačilo na pilu a ta to kosí hlava nehlava a nezastaví se ani před dětmi. Z hracího plánu ubylo pár figurek, z nichž některých je opravdu škoda a v jednom případě jsem nevěděl, o koho se jedná (takže mi buď něco uniklo nebo bude teprve vysvětleno:)), ale ono to možná i tak bylo jen předtančení před závěrečným krvavým bálem. Tak jsem hodně zvědav komu byly rozdány jaké noty a jak kdo dosud hrál falešně, nějak to pořád nemohu poznat.

Disease
07.01.2019 5 z 5

Pět povídek, kdy každá sama o sobě funguje bezvadně. Krátké nadechnutí před GRAND FINALE!


Kapis
19.11.2018 5 z 5

Před osmi měsíci, kdy jsem to četl poprvé, jsem v tom měl slušný guláš, teď se situace jeví celkem jasně, což znamená, že všechno může být úplně jinak. Škoda Pahejla, ten mi byl sympatický a ta poprava malých dětí mi opět neudělala úplně dobře - ale divil bych se, kdyby v této úžasné sérii něco podobného chybělo. A taky se dívám, jak s postupujícími díly tady ubývá komentujících. Stejně jako postav v sérii, no nic, s posvátnou úctou otvírám poslední dvanáctisešitový svazek, vrážím nos mezi jeho tiskem vonící listy a jdu na to. Fakt jsem napnutý jak to celé skončí, tohle jedenáctileté bečení, aby to už BBArt konečně dovydal. Myslím, že byla jedna snad i dvouletá pauza a obávali jsme se, že to utnou úplně. Ještě, že se tak nestalo a BBArtu děkuji, že to do konce dotáhl.

Kapis
28.03.2018 5 z 5

Ufff, tolik brutálně zavražděných děcek! Musím přiznat, že od té doby, co mám doma dva svoje zlaťáčky, tak mi to nedělá úplně dobře. Ale zde bylo popraveno mnohem více lidí. Když se tak dívám, komentář k prvnímu dílu jsem psal 18.10.2007, což je více než deset let a tak se nebojím přiznat, že v tom kdo koho odpravil jsem měl slušný guláš. V tomto kontextu možná tento díl bez toho závěrečného ani nemělo cenu číst, ale neodolal jsem. V čem mám ale zcela jasno je, že si to zaslouží neoddiskutovatelných a bezpodmínečných 5 hvězd, protože je to dokonalá série, v zcela nejdokonalejší božské kresbě. Já se tou Rissovou práci jsem schopen kochat neskutečně dlouho a lidi, co sedí za mnou v autobuse asi nechápou, co na těch omalovánkách čtu tak dlouho;)

Takže jedem kurva do finále, už ať je ten poslední díl na světě, ať si to můžu vzít od začátku a pochopit to v celém rozsahu.

3DD!3
27.01.2018 5 z 5

Umírají lidé. Nic nového, člověk si na to zvykne, ale když začnou umírat důležití lidé, ti, na kterých záleží, pak to teprve začíná být zajímavé. 5 kratších příběhů, kde vždycky někdo umře a většinou i někdo důležitý. Zbývá krůček do finále... Práce je pomalu hotová, ale ještě musí umřít pár důležitých lidí. Špičková záležitost.

Štítky knihy

detektivní a krimi romány komiksy krimi

Autoři knihy

Eduardo Risso
argentinská, 1959
Brian Azzarello
americká, 1962

Kniha 100 nábojů: Špinavci je v

Přečtených26x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce19x
Chystám se číst1x
Chci si koupit3x