Komentáře knihy 1, 2, 3 v džungli

maky.orel
28.04.2025

Klasická kniha s pohyblivými prvky, milé kreslené barevné ilustrace realističtějšího provedení, k tomu krátký veršovaný text. Naopak si myslím, že byť verše nejdou přes pusu samy od sebe, jsou na to, že jde o překlad, dost dobré - nejsou nesmyslné a dají se dokonce místy dobře zpívat. Chce to jen dvakrát třikrát přečíst a člověk se dobré chytí. Samozřejmě nevýhoda téhle nohy je jednorázovost. Podíváte se na zvířátka, přečtěte básničku, posunete okénka, ale dál už skrz ní nic mic systematicky rozvíjet nejde.

Litocha
20.04.2021

Knížečka je na první pohled hezká, ilustrace veselé a interaktivní prvky jsou pokaždé vítaným oživením. Básničky ale bohužel vůbec nejdou do pusy, nezní přirozeně a ani jejich obsah mě nezaujal.

muchomurka
03.01.2020

Nebyla špatná, ilustrace pěkné i text šel, ale jsou lepší. Velký úspěch jsou samozřejmě vysouvací okénka apod.

hellp
20.09.2018

Kniha je krásně barevná, děti byly nadšené, že můžou vysunovat a otáčet okénka. Ale text v knize se mi nelíbil, obsahuje divné obraty či slovní spojení.
Dětem se líbila, mně méně. Ze svého pohledu nedoporučuji. Existuje spousta lepších knih pro děti od 1 roku na procvičení jemné motoriky.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi