1, 2, 3 v džungli
Komentáře knihy 1, 2, 3 v džungli
Knížečka je na první pohled hezká, ilustrace veselé a interaktivní prvky jsou pokaždé vítaným oživením. Básničky ale bohužel vůbec nejdou do pusy, nezní přirozeně a ani jejich obsah mě nezaujal.
Nebyla špatná, ilustrace pěkné i text šel, ale jsou lepší. Velký úspěch jsou samozřejmě vysouvací okénka apod.
Kniha je krásně barevná, děti byly nadšené, že můžou vysunovat a otáčet okénka. Ale text v knize se mi nelíbil, obsahuje divné obraty či slovní spojení.
Dětem se líbila, mně méně. Ze svého pohledu nedoporučuji. Existuje spousta lepších knih pro děti od 1 roku na procvičení jemné motoriky.
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Axel Scheffler také napsal(a)
| 2000 | Přísloví ze široka a daleka |
| 2018 | Pip a Pipa - Loužička |
| 2020 | Žabák Fanda |
| 2018 | Pip a Pipa - Koloběžka |
| 2018 | Na statku |
Externí recenze
U této knihy zatím nejsou externí recenze.
Přidejte recenzi

87 %
70 %

Klasická kniha s pohyblivými prvky, milé kreslené barevné ilustrace realističtějšího provedení, k tomu krátký veršovaný text. Naopak si myslím, že byť verše nejdou přes pusu samy od sebe, jsou na to, že jde o překlad, dost dobré - nejsou nesmyslné a dají se dokonce místy dobře zpívat. Chce to jen dvakrát třikrát přečíst a člověk se dobré chytí. Samozřejmě nevýhoda téhle nohy je jednorázovost. Podíváte se na zvířátka, přečtěte básničku, posunete okénka, ale dál už skrz ní nic mic systematicky rozvíjet nejde.