Zpracování ovoce v malých provozovnách bazar

nehodnoceno
Zpracování ovoce v malých provozovnách https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/277320/mid_zpracovani-ovoce-v-malych-provozovn-Z0Y-277320.png 0 0 0

Kniha obsahuje návody - jak zpracovat ovoce. Příručka seznamuje s technologickými postupy konzervování ovoce ve společných pěstitelských zpracovnách Českého zahrádkářského svazu, JZD a státních statků. Popisuje zpracovatelské vlastnosti hlavních druhů ovoce, vhodné způsoby jeho sklizně a ochrany před zkázou a zásady konzervace. Pojednává o výrobě kompotů, džemů, marmelád, povidel, ovocných moštů, sirupů, vín a o sušení ovoce. Lektoroval ing. Jaroslav Šťastný, SZTŠ Mělník. Návrh obálky (s použitím barevných snímků Hany Šolínové) Ondřej Švarc. 216 stran, 20 tabulek, 41 obrázků. První vydání.... celý text

Bazar (0)

Zatím zde není žádný nabídkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.


Štítky knihy

ovoce

Autorovy další knížky

Vladimír Kott
česká, 1910
1991  85%Méně známé ovoce
1988  83%Ovocné a zeleninové nápoje
1981  0%Zpracování ovoce v malých provozovnách
1958  0%Péče o sklizené ovoce
1988  0%Pěstitelské zpracování ovoce