Technologie přípravy pokrmů 1
kniha od: Mikuláš Matejka, Irena Balogová
KoupitKoupit eknihu
Učebnice pro kuchaře a číšníky podává přehled o přípravě, technologii pokrmů v restauracích a jídelnách. Suroviny , zpracování, tepelné úpravy, druhy potravin a výsledný produkt.
https://www.databazeknih.cz/images_books/22_/226469/technologie-pripravy-pokrmu-1-m5m-226469.png 21Série | Technologie přípravy pokrmů 1. |
Žánr | Literatura naučná, Učebnice a slovníky |
Vydáno | 1996, Merkur |
více informací... |
Nahrávám...
vložit inzerát
Bazar (1)
![]() |
50 Kč | detail | Mr.Fox prodejce |
Z kategorie Učebnice a slovníky jsou v bazaru další zajímavé tituly:

Přehled středoškolské chemie

Japonština

Judaismus od A do Z

Stručná mluvnice česká
zavřít reklamu