Technologie přípravy pokrmů 5

od:

nehodnoceno
Technologie přípravy pokrmů 5

KoupitKoupit eknihu

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR....celý text

https://www.databazeknih.cz/images_books/13_/132920/technologie-pripravy-pokrmu-5-132920.jpg

Žánr:
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno:, Fortuna Libri (ČR)
více informací...
Nahrávám...
vložit inzerát

Bazar (0)

Zatím zde není žádný inzerát.

TIP: Máte rádi Databázi knih? Podpořte ji v Křištálové lupě (Zájmové weby) - hlasujte zde.

Autor a jeho další knihy

Hana Sedláčková

Hana Sedláčková
česká

všechny knihy autora