Tajnosti francouzského pekaře

kniha od:


KoupitKoupit eknihu

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde „pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu"....celý text

https://www.databazeknih.cz/images_books/24_/248138/tajnosti-francouzskeho-pekare-T8B-248138.jpg 432
Žánr
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno, Argo
Orig. název

Confessions of a French Baker, 2005

více informací...
Nahrávám...