Čokoláda
kolektiv autorů
Ottova kuchařka série
< 2. díl >
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené názorné fotografie .
Žánr:
Vydáno: 2005 , J. Otto - Ottovo nakladatelství
Originální název:
více info...
Literatura naučná , Kuchařky
Vydáno: 2005 , J. Otto - Ottovo nakladatelství
Originální název:
Lilliput - Cook book series
více info...
5 | 2 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
Kniha Čokoláda je v
Přečtených | 3x |
Knihotéce | 2x |