Marmelády
Herbert Rhein
Přináší přehled různých druhů ovoce, obsah vitaminů a minerálních látek v jednotlivých druzích i dobu sklizně. Popisuje jaké přístroje, pomůcky a přísady, které jsou potřeba při jeho zpracování a konzervování. Nabízí 75 receptů a různé možnosti úpravy, doporučené množství surovin i postup zpracování.
Literatura naučná Kuchařky Zahrada
Vydáno: 2002 , VíkendOriginální název:
Marmelade & Co., die besten Rezepte
více info...
5 | 0 | |
4 | 1 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
zavařování a nakládání potravin marmelády a džemy
Kniha Marmelády je v
Přečtených | 1x |
Knihotéce | 1x |