Marmelády

Marmelády https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/303817/mid_marmelady-MQ4-303817.jpg 4 1 0

Přináší přehled různých druhů ovoce, obsah vitaminů a minerálních látek v jednotlivých druzích i dobu sklizně. Popisuje jaké přístroje, pomůcky a přísady, které jsou potřeba při jeho zpracování a konzervování. Nabízí 75 receptů a různé možnosti úpravy, doporučené množství surovin i postup zpracování.

Literatura naučná Kuchařky Zahrada
Vydáno: , Víkend
Originální název:

Marmelade & Co., die besten Rezepte


více info...
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
odpad  
0

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.

Štítky knihy

zavařování a nakládání potravin marmelády a džemy

Autorovy knížky

Herbert Rhein
německá
2002  80%Marmelády

Kniha Marmelády je v

Přečtených1x
Knihotéce1x