Dvanáct chutí roku

Dvanáct chutí roku https://www.databazeknih.cz/img/books/96_/96220/dvanact-chuti-roku-96220.jpg 4 2 0

Čtyřchodová menu od ledna až do prosince velkou invencí proměňuje autor knihy, šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější .... celý text

5
1
4
0
3
1
2
0
1
0
odpad  
0

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.

Autorovy další knížky

2001  80%Moderní česká kuchařka
2011  80%Dvanáct chutí roku
2006  0%Nejen zelenina
2022  100%Recepty ze zájezdního hostince

Kniha Dvanáct chutí roku je v

Přečtených2x
Knihotéce1x