Domácí řeznická kuchařka
Josef Dušátko
Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat v bytě. Nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko. Kniha navíc obsahuje i kapitolu, jak si postavit udírnu, návod na uzení domácích výrobků a také několik velmi starých zabijačkových receptů.... celý text
5 | 5 | |
4 | 1 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
kuchařky zabijačka vepřové maso maso domácí výroba paštiky salámy klobásy
Autorovy další knížky
2001 | Zabijačka |
2016 | Domácí řeznická kuchařka |
1993 | Klobásy a paštiky |
1989 | 100 a 1 lahůdek z domácích zabijaček |
1987 | Chalupář udí a vaří |
Kniha Domácí řeznická kuchařka je v
Přečtených | 8x |
Doporučených | 4x |
Knihotéce | 15x |
Chystám se číst | 3x |
Chci si koupit | 7x |