15. Kniha, s méně než 22 hodnoceními na Databázi knih

Stanas51303.11.2021 v 14:55

Tady, myslím také nebude žádný problém. Pokud si člověk nevybírá právě ty nejčtenější tituly, tak je spousta knih, které mají málo hodnocení. Například diskuze k tomuto tématu se účastním jako první :-))

VlaďkaK04.11.2021 v 20:17

U tohoto tématu bude třeba počkat na začátek roku. Teď jsem méně než 22 hodnocení našla u několika knih, které jsem si chtěla přečíst, ale kdo ví, co bude v lednu.

Lenka.Vílka04.11.2021 v 21:01

Pro mě nejjednodušší téma ;)

LooneyCZ05.11.2021 v 06:31

Předpokládám, že je to opět "méně než 22 hodnocení v době čtení", takže když si člověk pospíší u nějaké novinky, tak by mu to také mohlo klapnout ;)

Ajrad198105.11.2021 v 09:20

Letos, když jsem hledala knihu - vydání - před rokem 1921, tak jsem padla na knížku, která zde nemá ani popis, ani hodnocení, nic. Takže pokud se nic nezmění, budu úplně první, kdo si tu knihu tady dá do přečtených. Sice absolutně netuším, co to bude, ale aspoň budu mít nějaký překvapení a splněný jeden bod výzvy.

KristinTj13.11.2021 v 20:33

Lenka: Japato?


Lenka.Vílka13.11.2021 v 20:39

KristinTj: dám tam nějaký komiks. Vlastně mám v merku knihu, která má i teď 18 hodnocení a dost pochybuji, že se to změní ;) taky komiks...

Text příspěvku byl upraven 13.11.2021 v 20:40

KristinTj13.11.2021 v 20:45

Lenka: Bezva tip! Ke komiksům se moc nedostanu. Dík!

KristinTj13.11.2021 v 20:45

Jinak mám v seznamu Pastorka. Objednaného přes bazar.

EvaApple23.11.2021 v 10:57

docela doporučuji i starší knihy, vydané třeba před rokem 2000, poměrně dost jich zas tolik hodnocení nemá, lidi nejčastěji hodnotí novinky

Lenka.Vílka23.11.2021 v 11:08

Není víc rozhodující žánr, EvaApple? Teď se chystám na knihu, která vyšla před rokem, takže za mě to už není novinka, ale byla. Právě teď má teprve pět hodnocení. První díl vyšel v roce 2018 a právě teď má 11 hodnocení. Dost pochybuji, že ji přečtu ještě letos. V roce 2022 by šla do víc bodů. Ale pokud bych jí dala do tohohle, mám dokonce i velkou šanci, že těch 22 hodnocení kniha nepřeleze ani po celý rok (byť já to beru v době čtení)...

Text příspěvku byl upraven 23.11.2021 v 11:09

EvikU.01.12.2021 v 13:01

Také jsem našla, ale neprozradím, aby mi vydržela do výzvy :-)

Hani7720.12.2021 v 08:41

minule jsem podobné téma splnila díky regionální literatuře-ta mívá taky málo hodnocení :-)

xoxo173630.12.2021 v 18:07

Pro mě je tohle téma nejtěžší, protože čtu převážně knihy, které se objevují na sociálních sítích atd. Asi se pustím do nějaké naučné, ty mají často nízká hodnocení

Efča.M01. ledna v 15:36

Kamínky po kapsách
https://www.databazeknih.cz/knihy/kaminky-po-kapsach-448424
16 hodnocení

sabrina101. ledna v 19:49

Právě jsem vložila do výzvy.
Srdcem k novému životu od Lenky Fuentes.
Je to nová knížka vydaná v prosinci loňského roku a zatím má jen 1 hodnocení.

Martagona01. ledna v 20:38

Dovolím si dva tipy na knihy, které jsem nedávno dočetla:
Eduard Tomáš, můj první rodokaps :) a současně kniha s předmluvou https://www.databazeknih.cz/knihy/zlaty-orel-427460
Leontina Mašínová https://www.databazeknih.cz/knihy/nesmrtelny-poutnik-mlada-leta-jana-amose-161352
Hezky psané, třeba někoho osloví.

jitka_dankova03. ledna v 15:56

Počítají se i slovenské knížky?

Nedokonalá dokonalost, Sofia Schilderová - dívčí románek
https://www.databazeknih.cz/knihy/nedokonala-dokonalost-483958

Zatím jen jedno hodnocení, moje. Příběh je milý, ke knížce se ráda vracím. Jen škoda nedostatečného vyznačení, které části jsou sny a odlišení od skutečnosti (čtenář se zbytečně při čtení leká, než mu dojde, že vlastně čte jen sen :-) ... ale při druhém a dalším čtení už vím, tak mi to nevadí).

Lenka.Vílka03. ledna v 16:01

Jitka: samozřejmě :) všechno, co tady je :)

Aya8105. ledna v 12:57

Předpokládám, že určující je počet hodnocení ve chvíli, kdy knihu začnu číst.. protože jinak je riziko, že při dočtení to poskočí na víc a budu muset hledat novou :)

Lenka.Vílka05. ledna v 13:22

Aya81: Ano, přesně tak, během čtení :)

jitka_dankova05. ledna v 23:59

Romantická zápletka s duchem, původně z Wattpadu, vyšlo i jako tištěná kniha, prvotina české autorky, 10 hodnocení: https://www.databazeknih.cz/knihy/zalezitost-s-duchem-mr-ghost-435906



Vložit příspěvek
1