Bazar - stává se vám to také??

DISKUZE

siena
siena 22.11.2020 v 21:26

Však já věděla, že se nakonec podělíte, že si nenecháte ujít příležitost:)

Lenka.Vílka
Lenka.Vílka 22.11.2020 v 21:29

Bamba: to si nemyslím. Tady všichni přece "vykladali" správně, jak bylo řečeno. Zdejší bazar je v pořádku a žádný monkey bussiness ;)

Lenka.Vílka
Lenka.Vílka 22.11.2020 v 21:35

Sieno: myslím, že je to pro vás lichotka. Vy by jste uštěkala i mrtvýho, aby se odplížil z hrobu na jinej hřbitov :D

mariva
mariva 15.03.2021 v 20:49

Dnešní nová zkušenost:
Objednávka od Petr899 s tím, že by si pro knihu zítra přijel osobně. Odepsala jsem, ale odpověď už žádná.
O hodinu později objednávka na 2 knihy od PavelB12 na dobírku i s uvedenou adresou. Odepsala jsem a najednou se mi to spojilo s předcházející objednávkou (díky DK). Tím jsem zjistila, že Petr už není, změnil se na Pavla a tak jsem si ověřila adresu, kam jsem měla knihy poslat a jak jsem očekávala, v ulici takové číslo není (pokud ho nemá věznice sousedící s posledním domem v ulici).
Nemá dnes někdo podobnou zkušenost? Divila bych se, kdyby se někdo bavil jen na můj účet. V každém případě pozor na tyto 2 profily, oba dnes založené Petr899 a PavelB12.

fes
fes 22.03.2021 v 09:30

Musím bohužel potvrdit slova dalších zájemců o knihy od překupníka s nickem DAVEPP.
Po mém odsouhlasení ceny poštovného žádná komunikace, po týdnu podstatné zdražení knihy.
Naprosto neseriozní člověk, primitivní chování, nelze doporučit.

Vložit příspěvek
Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy