Zhubněte jednou provždy 1 diskuze

Zhubněte jednou provždy 1 https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/244871/mid_zhubnete-jednou-provzdy-1-244871.jpg 3 142 34

Každé přijaté sousto rozhoduje o našem budoucím zdraví, pocitech, vzhledu. Stejně tak naše současné zdraví, pocit y a vzhled jsou následkem předcházejícího způsobu stravování a přístupu k sobě samému… Říká se, že láska léčí a uzdravuje, dělejme tedy všechno s největší láskou, jakou momentálně můžeme dát sobě a okolí, a i z našeho jídla se stane ten nejúžasnější lék. Každé přijaté sousto rozhoduje o našem budoucím zdraví, pocitech, vzhledu. Stejně tak naše současné zdraví, pocit y a vzhled jsou následkem předcházejícího způsobu stravování a přístupu k sobě samému… Říká se, že láska léčí a uzdravuje, dělejme tedy všechno s největší láskou, jakou momentálně můžeme dát sobě a okolí, a i z našeho jídla se stane ten nejúžasnější lék.... celý text

Diskuze o knize (7)

Přidat komentář

stickler5309
20.09.2022

Zázračná kniha plná ptákovin! Dieta podle Mačingové
https://youtu.be/BcLs4SsnA7I

Alix
17.02.2017 3 z 5

Já věřím, že výsledky se dostavit musí, protože jídelníček je přesně tak nastavený. Pokud se paní Mačingová takhle stravuje pořád, patří jí můj obdiv. Miluji zelené fazolky, ale po týdnu jsem je nenáviděla, stejně tak mrkev a celerové hranolky. Tak jsem si to trochu upravila, protože jsem byla úplně vynervovaná a nemyslela na nic jiného, než jak by bylo krásné dát si třeba pořádný řízek. A na talíři ZASE mrkev. To už nemluvím o tom, že můj manžel by mne asi poslal do blázince, kdybych mu takto vařila. Poslat do práce horníka s mrkví v kapse prostě nejde. Ale pokud to někdo vydrží pořád, klobouk dolů.


adela6354
03.08.2016

Zdravím neprodává někdo tuto knihu stejný přebal děkuji ☺

Figurka
09.09.2015 5 z 5

Funguje to!

_sjuu_
28.05.2013 4 z 5

první pokus jsem vzdala - ty "lahůdky" jsem opravdu nezvládla pozřít, dnes ovšem nakoupím zásoby a vrhnu se na to - mamka dietu dotáhla až do konce a rozdíl jde poznat, pro ten výsledek to musím přetrpět :)

martinakovarova
14.04.2013 4 z 5

Taky mohu potvrdit, že to skutečně funguje, shazujete jenom zásoby tuku a svalová hmota vám zůstane, ale jak již uvedla čtenářka Alix, zelenina se vám zhnusí.. Mně osobně už po čtvrtém dnu, hlavně ta snídaně... Ale pokud člověk vydrží, výsledky se dostaví, a hlavně bez jakého pocitu hladu, či touze po sladkém.

sobotice
21.09.2011

Funguje to. Jestli potřebujete zhubnout za měsíc do plavek, nebo na ples, tak s chutí do toho.