Doufat znovu diskuze

Doufat znovu https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445257/bmid_doufat-znovu-Uhd-445257.jpg 4 1115 216

Začít znovu / Znova série

< 4. díl >

Everly Pennová nevěří na lásku. Celé roky musela přihlížet, jak její matka trpí otcovým násilnickým chováním a jak stále více ztrácí sebe samu. Zážitky z dětství ji natolik traumatizovaly, že se rozhodla nikdy nezamilovat. To se však změní, když potká Nolana Gatese. Nolan je okouzlující, inteligentní a sexy a je to jediný člověk, před nímž Everly může být sama sebou – bez masky, kterou nosí před ostatními. Ale Nolan je její vyučující. Je jedno, jak dobře si rozumí a jak moc ji dokáže rozesmát svým zvláštním humorem. Everly ví, že je pro ni absolutní tabu. A přesto je bezmocná proti pocitům, které v ní vyvolávají jeho slova. Noční rozhovory s ním jsou to jediné, co ji odvádí od temných myšlenek, které ji od dětství pronásledují a noc co noc jí nedovolují usnout. Jen jemu může říci, že vůbec neví, co chce od života, a že studuje jen proto, aby byla její matka šťastná. Čím více času ubíhá, tím intenzivnější spojení mezi nimi je a tím více si Everly přeje překročit neviditelnou hranici, která ji od Nolana odděluje. Ale netuší, že za Nolanovým optimistickým přístupem k životu a nakažlivým nadšením pro literaturu se skrývá jedno tajemství. A tohle tajemství může zničit jejich lásku ještě dříve než začala....... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Omega
Originální název:

Hope again , 2019


více info...

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

kiwizak
01.12.2020 5 z 5

Strašně se mi líbí, jak Nolan a Everly mluví od Dawnině druhé knize, ale jejich poznámky vlastně sedí na tento díl série Znovu. I celou sérii - prostředí už je známé a vlastně vždy využívá vedlejší postavy z minulých dílů jako nové hlavní postavy (a původní hlavní postavy opět potkám v roli vedlejších). A ačkoli je to vlastně pořád to samé, tady autorka přišla a znovu zaujala. Třeba paralelní odehrávání s minulým dílem, hra s formou a drobnostmi. Zatím se mi to moc líbí, jsem za půlkou :)

Dellphi
06.10.2020 5 z 5

knihomolka12 za mě doporučuji knihy od Elle Kennedy, Rachel Van Dyken, Katy Evans, Kylie Scott nebo od Samanthy Young (Dublin Street ), tyto mi přijdou podobného ražení. Možná i knihy od L.J.Shen, ale ty mě až tak neoslovily. Ale i tyhle autorky jsou skvělé: Vi Keeland, Whitney G., Paulina Swist, P.Bloom, Kateřina Petrusová (Bavettovi), Julie James atd. Zatím mou nejoblíbenější autorkou je Linda Howard ( to je pro mě jistota dobré knihy, vyjma Cizí tváře). Ostatní jsou ale skvělé. No, a pokud někoho napadají ještě nějaké, tak budu také ráda za doporučení!